"In too Deep" premijerno: Ovako će zvučati naša predstavnica na Evrosongu

Autor:

06.03.2017 22:03

Foto:

Foto:



Dok željno iščekujemo 11. maj kada će Tijana Bogićević predstavljati Srbiju, u drugom finalu Evrosonga, imamo priliku da uživamo u delu pesme koju je njen tim marljivu spremao za ovaj prestižni događaj.

Prve naznake šta nas čeka možemo da čujemo iz instrumetalnog tizera koji je danas objavljen na zvaničnom Jutjub kanalu naše predstavnice.  Za pesmu "In too deep" zaslužni su Borislav Milanov, Bo Persson, Johan Alkenas i Lisa An-Mari Linder

Kao autori radili su na mnogim projektima, a na Pesmi Evrovizije su ostvarili značajne uspehe i bili deo tima koji je 2014. godine pobedio na takmičenju sa Končitom Vurst i pesmom "Rise Like a Phoenix". Autorski su tim numere "If Love Was A Crime", sa kojom je Bugarska prošle godine osvojila četvrto mesto.

Tokom godina radili su zajedno ili odvojeno na mnogim albumima i sarađivali sa umetnicima kao što su Keli Klarkson, Džon Ledžend, Kajli Minoug, Lejdi Gaga, Džonas braders, Tokio hotel, Meri J. Bljdž, Armin van Buren, Končita Vurst, Džamirokvai...

Tijana Bogićević trenutno živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama. Već je učestvovala na Pesmi Evrovizije 2011. godine kao prateći vokal, kada je Srbiju predstavljala Nina Radojičić sa pesmom "Čaroban".

Takmičenje za 62. Pesmu Evrovizije biće održano u Kijevu, Ukrajina. Polufinala su zakazana za 9. i 11. maj, dok je veliko finale 13. maja. Sve tri večeri RTS će emitovati u direktnom prenosu.

 

Komentari. (0)

Loading