"Imam ozbiljnu tremu": Kako je Đorđe David postao Aca Lukas

Autor:

10.09.2018 14:12

Foto:

Foto:



Muzičar i glumac Đorđe David novi je član muzičkog takmičenja Zvezda Granda!

Đorđe David: Stara ljubav zaborava nema

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SCANDAL! www.scandal.rs (@scandaltabloid) дана 9. Сеп 2018. у 9:13 PDT

Đorđe David je bez razmišljanja prihvatio ponudu Saše Popovića jer mu se, kako i sam kaže, svidela nova koncepcija takmičenja, a poznati roker će sesti u stolicu koja je proteklih sezona bila rezervisana za Acu Lukasa, koji je napustio žiri.

Aleksandar i Sonja Vuksanović: Dug put od velike ljubavi do mržnje

Tako će Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đorđe David uz Anu Bekutu, Jelenu Karleušu, Viki Miljković, Mariju Šerifović, Snežanu Đurišić, Dragana Stojkovića Bosanca, ali i direktora Granda Sašu Popovića, tražiti novu muzičku zvezdu najveće produkcijske kuće na Balkanu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Ponosni deda ima razloga za slavlje večeras. Čestitamo @aleksandar_vuksanovic_official #ZvezdeGranda ???

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda) дана 19. Мај 2018. у 3:34 PDT

Đorđe David – roker na sceni, domaćin u kući: Odlazak na pijacu mi dođe kao terapija

- Sale me je pozvao. Prvo sam imao gostovanje kao tajanstveni član žirija, čime je on bio maksimalno zadovoljan. Nakon gostovanja me je pozvao i posvetio dosta vremena o promeni koncepcije takmičenja u ovoj sezoni - rekao je frontmen hevi metal benda “Death Saw” za Telegraf i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djordje David Nikolic (@djordje_david) дана 7. Сеп 2018. у 5:12 PDT

- Danas je prvo snimanje, prvi snimajući dan, tako da ćemo se sa kandidatima upoznavati. Kao novi član žirija nemam ingerenciju da kažem šta je to novo u takmičenju, i koji je novi sistem ove sezone. Samo ću vam reći da je to novo takmičenje napravljeno tako da nećemo mi kao članovi žirija biti u centru pažnje, nego će u centru pažnje pod jedan biti kandidati, a pod dva - naše znanje, umeće i mogućnost da to neko svoje iskustvo i shvatanje posla kojim se bavimo prenesemo na te mlade ljude, na što je mogući bolji način. Mislim da će ovoga puta biti ozbiljna bitka za prestiž prvo među nama članovima žirija, što se tiče poznavanje same materije, a drugo ozbiljna bitka za što bolji plasman takmičara.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Djordje David Nikolic (@djordje_david) дана 3. Апр 2018. у 9:18 PDT

S obzirom da se prvi put pojavljuje u ovakvom formatu zanimalo nas je da li je Đorđe David zatražio savet od kolega koje su takođe u žiriju.

- Ne verujem da ima bilo ko da mi daje savete. Ja imam 54 godine i bio sam član raznoraznih žirija u životu, dok oni nisu bili ni rođeni, a kamoli na estradi! Ne računam tu Bekutu, Bosanca i Snežanu, govorim o ovim mlađim članovima žirija. Ja sam 54 godine čovek, tako da nemam tu neku vrstu ushićenja kod tih stvari. Ali, imam ozbiljnu tremu što je to najgledaniji šou na našim prostorima, a i šire! - rekao je David.