Ima li kraja lošim vestima?: Severina opet na meti javnosti

Autor:

10.06.2020 15:47

Foto:

Foto:



Da li je regionalna pevačica magnet za nevolje?

 

Severina Kojić je u poslednjih šest meseci konstantno u žiži javnosti. Nažalost, interesovanje publike hrvatska pevačica nije privukla novim albumom već skandalima i nevoljama s kojima se suočava.

Najpre je, krajem 2019. godine, Severina izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Ova je vest podigla ceo Balkan na noge, a veliki broj javnih ličnosti pokazao je javno saosećanje sa pevačicom. U pravnoj bici oko starateljstva nad detetom, Splićanka je izgubila od izgubila spor, a maleni Aleksandar je po presudi počeo da živi sa njenim bivšim partnerom - biznismenu Milanu Popoviću. Pevačici Severini Kojić zakonski je određeno da sina sme da viđa dva puta nedeljno i svaki drugi vikend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Nov 3, 2019 at 3:10am PST

Nedavno su se pojavile i glasine da se 48-godišnja hrvatska zvezda razvodi od svog trenutnog supruga Igora Kojića. Iako su mediji utvrdili da se par više ne prati na društvenim mrežama, Igor je spekulacije o razvodu prekinuo svojom Instagram objavom.

- Ljubav koja se ne meri like-om i follow-om. Moj anđeo, najlepša duša i najbolja majka na svetu - napisao je sin poznatog pevača Dragana Kojića Kebe, ispod romantične slike sa svojom suprugom.

Pratioci poznatog para su s radošću dočekali ovu vest, pa su ispod fotografije vidljivi mahom pozitivni komentari.

- Ljubav uvek pobedi - pisali su obožavatelji, iako se Kojićeva lepša polovina nije oglašavala ovim putem, ni preko svog, niti preko suprugovog profila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on Jun 2, 2020 at 7:36am PDT

Mediji su ipak došli do još jednog saznanja u vezi sa lepom Splićankom. Severina Kojić je navodno prijavila državnim organima da njena firma u prethodnoj godini ima gubitak od čak 12 hiljada evra. DUK Production zadužen za proizvodnju filmova i video programa nalazi se u pevačicinom vlasništvu, a iako ima prosečan priliv novca, firma dosta loše posluje.

Upravo je to razlog zašto se Severina Kojić prijavila za isplatu trenutne pomoći od države Hrvatske u iznosu od 430 evra. Ovo je izazvalo bes u javnosti, ali je Severina preko svog PR tima ubrzo demantovala ovu vest i objasnila da je posredi nesporazum.

- Zatražena je mera podrške za zaposlenog u firmi, čija je osnovna delatnost organizovanje koncertnih delatnosti koje su odlukom štaba civilne zaštite Republike Hrvatske zabranjeni do daljeg. Takođe, Severinini saradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podneli su zahtev za meru bez njene prethodne saglasnosti i za njenu samostalnu delatnost. Odmah po današnjem saznanju, Severina je zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv - naveli su oni, a portal Blic preneo je njihovo saopštenje.

goran.anicic

Autor