Iako je rešila da ga muči, Anđelina će morati da pristane na Bredove zahteve na sudu

Autor:

04.12.2020 21:00

Foto:

Foto:



Glumica Anđelina Džoli odugovlačila je borbu za starateljstvo nad decom koju vodi sa bivšim suprugom Bredom Pitom koliko god je mogla, ali, sada se sve bliži kraju.

Naime, kako pišu strani mediji, glumici je ponestalo "trikova" pa će uskoro morati da popustiti i pristane na Bredov zahtev za ravnopravnim fizičkim i pravnim starateljstvom.

Pročitaj i: Najpoželjniji muškarac na svetu u akciji: Bred Pit pomaže ugroženima!

Izvor blizak nekadašnjem paru rekao je kako je 45-godišnja umetnica svesna situacije.

- Anđelina je razvlačila bitku oko starateljstva najviše što je mogla i to frustrira sve ljude oko nje, uključujući i sud. Sada joj ponestaje manevarskog prostora i zbog toga će morati da prizna poraz - rekao je pomenuti izvor i dodao kako joj nije pomoglo to što je zahtevala od suda poseban tretman.

Za one koji ne znaju, Anđelina je tražila da se promeni sudija koji vodi njihov slučaj, zato što je navodno imao bliske veza s Bredovim advokatskim timom. Njene prohteve bez dokaza sud je odbio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ Zahara Jolie Pitt (@zaharajp)


- Nije joj se sviđalo kako se stvari razvijaju u sudnici pa je htela da promeni sudiju. Niko nije verovao u njene argumente. Stvari u sudnici se ne odvijaju u njenu korist koliko god ona  odugovlačilia - objasnio je izvor.

Nedavno je jedan strani portal pisao kako Anđelina želi da zagorča život bivšem suprugu sa kojim ima šestoro dece - Medoksa (18), Paksa (16), Zaharu (15), Šajlo (14) i bliznace Noksa i Vivijen (12).

- Anđelina ne može da pusti Breda. Kao da oseća neko bolesno zadovoljstvo u tome da ga muči - otkrio je izvor blizak glumici. Kako je naveo, razlog tome je i što je Bred nedavno doveo svoju, sada već bivšu devojku, manekenku Nikol Poturalski, na romantični vikend u dvorac u Francuskoj koji deli sa glumicom, a u kome su se venčali.

story.rs/NP

Autor