Hulijo Iglesijas: “Španski Kazanova” ima još jednog sina? (foto)


Španski sud pristao je da razmotri zahtev za priznavanje očinstva protiv Hulija Iglesijasa, koji je uložio četrdesetjednogodišnji Španac, uz tvrdnju da raspolaže DNK dokazima, objavilo je u pravosuđe.

– Prvostepeni sud iz Valensije pristaje da ispita uloženi zahtev za priznavanje očinstva – saopštio je sud.

A post shared by carlosnmr (@carlosnmr) on


Hulio Iglesijas, sedamdesetčetvorogodišnji pevač, sa više od 300 miliona nosača zvuka prodatih u svetu, ima 20 dana da odgovori na zahtev, dodaje sud. Havijer Sančez Santos, stanovnik Valensije, podneo je u septembru taj zahtev, u kome tvrdi da je sin španskog pevača i portugalske plesačice Marije Edite.


Tvrdi da raspolaže uzorcima DNK koji s 99 % verovatnoće dokazuju da je Iglesijas njegov biološki otac. Marija Edite već je podnela zahtev 1992. godine, ali je isti odbačen iz proceduralnih razloga.

A post shared by @bahrain_falcon on


Advokat Sančeza Santosa, Fernando Osuna, specijalizovan za zahteve za priznavanje očinstva, tvrdi da su dokazi “razni ostaci, maramice i opušci cigareta” koje je skupio privatni detektiv u Majamiju gde živi Hulio Iglesijas.


Poznat po romantičnim baladama i burnom ljubavnom životu, Hulio Iglesijas je otac osmoro dece, troje iz braka sa Izabel Prejsler, među kojima je i slavni Enrike Iglesijas, a petoro sa sadašnjom suprugom Mirandom Rijnsburger.

Autor: Gloria.rs
Izvor: Agencije
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi