Hulijo Iglesijas: "Španski Kazanova" ima još jednog sina? (foto)

Autor:

22.12.2017 12:05

Foto:

Foto:



Španski sud pristao je da razmotri zahtev za priznavanje očinstva protiv Hulija Iglesijasa, koji je uložio četrdesetjednogodišnji Španac, uz tvrdnju da raspolaže DNK dokazima, objavilo je u pravosuđe.

- Prvostepeni sud iz Valensije pristaje da ispita uloženi zahtev za priznavanje očinstva - saopštio je sud.

A post shared by carlosnmr (@carlosnmr) on Dec 18, 2017 at 1:47pm PST


Hulio Iglesijas, sedamdesetčetvorogodišnji pevač, sa više od 300 miliona nosača zvuka prodatih u svetu, ima 20 dana da odgovori na zahtev, dodaje sud. Havijer Sančez Santos, stanovnik Valensije, podneo je u septembru taj zahtev, u kome tvrdi da je sin španskog pevača i portugalske plesačice Marije Edite.


Tvrdi da raspolaže uzorcima DNK koji s 99 % verovatnoće dokazuju da je Iglesijas njegov biološki otac. Marija Edite već je podnela zahtev 1992. godine, ali je isti odbačen iz proceduralnih razloga.

A post shared by @bahrain_falcon on Dec 17, 2017 at 11:54am PST


Advokat Sančeza Santosa, Fernando Osuna, specijalizovan za zahteve za priznavanje očinstva, tvrdi da su dokazi "razni ostaci, maramice i opušci cigareta" koje je skupio privatni detektiv u Majamiju gde živi Hulio Iglesijas.


Poznat po romantičnim baladama i burnom ljubavnom životu, Hulio Iglesijas je otac osmoro dece, troje iz braka sa Izabel Prejsler, među kojima je i slavni Enrike Iglesijas, a petoro sa sadašnjom suprugom Mirandom Rijnsburger.
Maja Gašić

Autor