Gvinet Paltrou: Dizajnerska haljina u senci raskošnog vereničkog prstena (foto)

Početkom mesece, oskarovka Gvinet Paltrou je napokon je potvrdila ono što se već mesecima priča u javnosti. Zvezda filmova “Zaljubljeni Šekspir”, “Vrata sudbine”, “Talentovani gospodin Ripli” i mnogih drugih, verila se za producenta Breda Falčuka.

Gvinet Paltrou: Ponovo verena za Breda

Četrdesetpetogodišnja glumica i njen godinu dana stariji izabranik pozirali su za naslovnicu Goop magazina, u kojem su obelodanili da su se verili.


A post shared by goop (@goop) on


Neverovatno smo srećni što smo se spojili u ovom trenutku u našim životima, u trenutku kada naši kolektivni uspesi i propusti mogu služiti kao temelj za zdravu i srećnu vezu – stoji u zajedničkoj izjavi.

A ono što kopka većinu ženskog dela javnosti, jeste prsten – kako izgleda, koliki je dijamant, koliko košta…? Na slici se ne vidi da buduća mlada, kojoj je ovo drugi brak i koja sa pevačem Krisom Martinom ima dvoje dece – ćerku Epl i sina Mozisa, nosi verenički prsten…


Tako je bilo do subote, kada se zvezda pojavila na dodeli “Producers Guild Awards” i bukvalno svojim komadom nakita hipnotisala prisutne…


Plavokosa lepotica je nosila veoma interesantnu kreaciju dizajnera Aleksa Perija koja staje 2.040 funti, a koja je apsolutno bila u senci ogromnog dragog kamena na njenoj ruci.

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom) on

Kako su stručnjaci procenili u pitanju je izuzetno veliki i skupocen plavi safir…

A post shared by Tu Ritmo.com (@turitmo_) on

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi