Gorki List - jedini pravi pogled na svet

Autor:

20.11.2019 11:02

Foto:

Foto:



Na glamuroznoj zabavi, koja je okupila najcenjenije ličnosti iz čitavog regiona, JEDINI PRAVI Gorki List predstavio je svoj pogled na svet. Taj svet karakterišu doslednost, trajanje i postojanost već više od šest decenija.

Njegova tajna leži u potpunom skladu suprotnosti-gorkog i slatkog i baš zbog toga Gorki list je znao kako da na sceni spoji različite muzičke žanrove i time još jednom dokaže da je u harmoniji dobitna kombinacija!

Na sceni spektakularne proslave, uz veliki revijalni big bend orkestar zasijali su glumci pozorišta na Terazijama:  Sloba Stefanović, Iva Manojlović i Dušica Novaković, kao i Tamara Dragićević, Žarko Stepanov, pevači Neno Belan, Ana Stanić, Beti Đorđević, Angellina, Dušan Svilar, Svetlana Ražnatović i još brojni drugi izvođači.

 

Gorki List je na jedinstven način prikazao svoj pogled na svet i time opravdao zadatak lidera da pomera granice:Za mene život je putovanje.  Da li ćemo na tom putu imali malo ili mnogo lepih trenutaka zavisi od nas i od toga kako na život gledamo. Naš cilj je bio da  osetite svu lepotu života, i da otkrijete kako Gorki List i mi koji smo tu oko njega gledamo na Vas, na sebe i na život. Naša misija je da širimo vedar I pozitivan pogled na svet! ” - istakao je domaćin večeri i kreator brenda  “JEDINI PRAVI GORKI LIST”, Vojin Đorđević.

 

U toku večeri, na originalan način, glumac Miloš Biković, najavio je ulazak ovog brenda na Rusko tržište ali i veliku nagradnu igru Gorkog Lista koja traje od 21.11.2019 do 19.12.2019.  Kroz putovanja na egzotične destinacije poput Mauricijusa, Maldiva, Kariba, Moskve, Barselone i brojnih drugih destinacija, Gorki List na najlepši mogući naćin želi da se zahvali svojim potrošačima na poverenju i da ih ohrabri u širenju vidika i otvaranju novih pogleda na svet!

M G

Autor