Gori vatra kad Vlado slavi rođenje ćerke (video)

Autor:

13.09.2016 12:12

Foto:

Foto:



Popularni pevač Vlado Georgiev je u noći između petka i subote postao tata. Njegova dugogodišnja devojka Milica Samardžija je rodila ćerkicu, a srećni par joj je dao ime dostojne jedne princeze - Sofija.

Ovu radosnu vest popularni Barba je podelio sa svojim prijateljima i sledbenicima na svom Tviter nalogu, a otkrio je i da se slabo seća prve noći proslave. Kažemo "prve", jer slavlje još uvek traje!

Vlado se  već danima veseli po kafanama, pa je tako i sinoć okupio drage prijatelje koji su do ranih jutarnjih časova slavili u jednom prestoničkom klubu.

A, pored novopečenog tate, najveseliji je bio njegov najbolji prijatelj Igor Lazić Niggor, koji je na samom fajrontu zapalio baklju usred lokala, te je potom predao Georgievu.

Kad nema levora dobra je i baklja!

A video posted by Igor Lazić- Niggor (@niggorlegalazic) on Sep 13, 2016 at 1:34am PDT

Novopečena baka Borka, pevačeva majka, otkrila je da joj se sin pohvalio da malena Sofija mnogo liči na njega, te da joj je kroz suze saopštio da je postala baka.

- Hvala mnogo na lepim čestitkama. Čim se Milica porodila, Vlado me je odmah zvao iz porodilišta da mi kaže da je Sofija ista on, tako da mi je unuka lepa na tatu - kaže Borka.

- Plakao je od sreće i rekao mi je da je Sofija mnogo lepa. Ovako je bilo, javio mi se i rekao: „Majko, ista je ja“. Veoma je srećan zbog nje i kaže da jedva čeka da je dovede kod nas kući - s neizmernom srećom izjavila je baka Borka za „Alo!“.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading