Goca Tržan: Lena liči na mene, imam i dokaz (foto)

Autor:

14.11.2018 11:55

Foto:

Foto:



Da iver ne pada daleko od klade, svedoči primer Goce Tržan i njene ćerke Lene. Jedanestogodišnja naslednica popularne pevačice i njenog prvog supruga Ivana Marinkovića, očigledno je od mame je nasledila vatreni temperament koji, u kombinaciji sa pubertetom, Goci zadaje dosta glavobolja.

Obaveze (ne)moraju da čekaju: Goca Tržan završila u bolnici (foto)

– Počela je da prevrće očima kad joj nešto govorim, ume i da se brecne. Koliko god mi to smetalo, jasno mi je da ona vrlo često ne može da kontroliše emocije pa se trudim da joj objasnim da je nedopustivo da se tako ponaša. Njoj smeta i što sam stroga, a ja sam sigurna da će mi se jednog dana zahvaljivati što sam bila takva – otkrila je pevačica pre nekoliko meseci u razgovoru za magazin “Gloria”.

Gordana Goca Tržan: Kad se dama upusti u avanturu preživljavanja

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Trzan (@gocatrzan) дана 7. Авг 2018. у 1:00 PDT

A da osim sličnog karaktera i fizički liče, potvrđuje Gocina fotografija iz detinjsta, a koju je objavila na društvenim mrežama.

Sve za Lenu: Goca Tržan ispunila želju zaljubljenoj ćerki (foto)

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Trzan (@gocatrzan) дана 14. Нов 2018. у 1:53 PST

- Mama mi je pronašla ove slike i poslala mi da vidim na koga liči moja ćerka... Ja sa otprilike pet godina... - napisala je pevačica u opisu fotke, a veliku sličnost majke i ćerke su potvrdili brojni fanovi...

 

 

Maja Gašić

Autor