Glumica Miona Marković: Indeks zapečaćen poslednjim ispitom

Autor:

03.12.2020 11:00

Foto:

Foto:



Glumica Miona Marković (24), koja je svoj talenat i  šarm publici pokazala u hit serijama "Žigosani u reketu", "Koreni", "Močvara", "Jutro će promeniti sve" i "Kralj Petar Prvi", kao i na daskama koje život znače, podelila je sa svima divne vesti.

Naime, lepa umetnica objavila je na svom Instagram profilu da je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti.

- Završih! Indeks 4912/2015 je zapečaćen poslednjim ispitom! Najlepši si, bre, FDU! I sve tvoje grafite volim, i svaku tvoju olupanu ciglu volim! I volim što smo i mi pisali po tebi, i što je 13-ica puna naših imena, imena moje klase, ispisanih po okrznulim ciglama da nas pamte… - počela je Miona i dodala:

- Volim i tvoju žutu strunjaču, koja je sada plava, i onaj deo ispred štale, jer u štali sam se uvek smrzavala, a sad su uveli i grejalice u njoj, i volim 14-icu i 15-icu, jer tamo najlepše Sunce pada i jer sam tamo najviše volela da glumim, iako tamo nije predmet ‘gluma’, i volim one stepenice sive socijalističke, i klavir u hodniku koji niko ne svira, i samo neke od portira, i Slađu i profesore i volim hol ogroman i bioskopsku salu, gde se u februaru smrzavamo gledajući tri filma dnevno jer je FEST – svima omiljena nedelja na faksu, i volim one reflektore u učionicama pa kad upališ BAAAM potpuno druga atmosfera i volim sve one raspadnute kostime sumnjivog mirisa u fundusu i ona neudobna sedišta Mate Milošević i volim onu livadu gde smo trčali da radimo vežbe iz Šekspira jer liči na šumu i sve tvoje fazane, čopore kučića i mačaka koje žive sa nama okolo volim, i volim bre moje ljude, ljude koji su tu bili sa mnom i zbog kojih sve ove stvari volim, a znaju oni koji su! – napisala je Miona Marković, uz nekoliko fotografija na kojima pozira s indeksom u ruci.

Čestitamo mladoj dami koja se u glumu zaljubila sa 12 godina, kada je igrala muškarca u školskoj predstav; koja je oduvek volela da peva i pleše i priželjkivala da se jednog dana popne na scenu Pozorišta na Terazijama!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miona Marković (@meseceva_kcii)

story.rs/NP

Autor