Glumica Lusi Lu otvorila dušu: Bila sam “crna ovca” Holivuda

Glumica se susrela sa mnogim izazovima tokom građenja glumačke karijere…

 

Glumica Lusi Lu po prvi put je govorila otvoreno o svemu što je kao Azijatkinja prošla u Holivudu. Jedna od tri Čarlijeva anđela prisetila se audicija sa početka karijere i zaključila da je u tom periodu bila dosta naivna.


 

Pročitajte i… Mršava po svaku cenu: Ovo je surova dijeta Naomi Kembel

 

– Mislim da sam bila previše naivna, ali i da u tim trenucima nisam znala šta me uopšte čeka, niti protiv čega ću se boriti u ovom svetu. Kada sam došla u Los Anđeles, moja prijateljica je imala i do desetak audicija dnevno, dok su mene zvali na 2 do 3 mesečno. To je momenat kada sam shvatila da će ova profesija za mene biti limitirajuća – rekla je iskreno Lusi i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy Liu (@lucyliu) on

– Ipak, onda mi se posrećilo sa nekoliko poslova zbog izgleda. Kao Azijatkinja sam se ipak isticala u masi. Nekada mi nije bilo jasno šta radim ja tu, ali na svakom angažmanu sam davala maksimum od sebe. Kada ste već “crna ovca” industrije, nemate mnogo toga da izgubite – samo možete da dobijete.

U prošlogodišnjem intervjuu za Variety, glumica se otvorila i na temu izazova s kojima se susretala prilikom traženja agenta i PR-a.

 

Pogledajte i… Lusi Lu dizajnira cipele koje će vaša stopala obožavati

 

– Svi su želeli da budem njihova zlatna koka s vremena na vreme, ali ne i da mi se u potpunosti posvete. I njima je bilo jasno da sa mnom nikada neće biti na sigurnom. Od početka sam se susretala sa komentarima poput onih da ne znaju šta bi sa mnom, kao i da u Holivudu neće biti mnogo posla za mene – završila je Lusi svoje izlaganje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy Liu (@lucyliu) on

Lusi Lu je 2019. godine postala druga Azijatkinja sa zvezdom na čuvenom Hollywood Walk of Fame.

Autor: V.V.
Foto: guliver/getty, instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi