Glumci, teniseri, modne ikone u Melburnu: Svetski džet set uživao u Noletovim majstorijama (foto)

Autor:

27.01.2019 14:36

Foto:

Foto:



Srpski teniser Novak Đoković osvojio je danas rekordnu, sedmu titulu na Otvorenom prvenstvu Australije, pošto je u finalu pobedio Španca Rafaela Nadala u tri seta.

Istorijska pobeda protiv Nadala: Novak Đoković sedmi put na tronu Australijan opena (foto)

Đoković je do 15. grend slem trofeja u karijeri, ali i 28. pobede u 53. meču protiv Nadala stigao posle dva sata i četiri minuta igre - 6:3, 6:2, 6:3.

-Izvinite, pokušavam da se osvrnem na prethodnih 12 meseci. Bio sam povređen, imao sam operaciju, a sada stojim ovde pred vama. Osvojene tri grend slem titule za redom... Neverovatno! Nemam reči - rekao je Đoković.

Novakova najvažnija podrška: Jelena pokazala kako Tara i Stefan navijaju za tatu (foto)

Nole je potom zahvalio svom timu na podršci.

Sličan se sličnom raduje: Smešna strana Novakovog trenera koju svet nije video (video)

-Tenis jeste individualan sport, ali vi ste uvek bili uz mene, hrabrili me u lošim danima. Pokazuje se da ova uspešna formula funkcioniše. Marijane, hvala što si se vratio u tim, Uli hvala što si tu i brineš o meni... - rekao je prvi teniser sveta, a potom je pozdravio i svoju porodicu.

-Trofeji su još posebniji kada imam nekog posebnog da podelim tu radost - dodao je Đoković.

Duel Novaka i Nadala izazvao je ogromno interesovanje ne samo srpske javnosti već čitavog sveta, o čemu svedoče i brojna poznata imena koja su uživala u teniskom spektaklu na tribinama u Melburnu.

Novaka je imao ogromnu podršku navijača koji su došli iz čitavog sveta, kojima je Nole nakon meča sa zadovoljstvom delio autograme.

Urednica magazina Vogue Ana Vintur poznata je kao veliki zaljubljenik u tenis, te nije propustila ni epsko finale u Melburnu.

Ana Vintur

Dejv Hjuz

Bili su tu komičar Dejv Hjuz, glumica Rejčel Grifits, australijski glumac Erik Bana, legendarni teniser Rod Lejver i mnogi drugi, a da odgledaju vrhunski tenis u toploj Australiji nisu propustili i voditelj Ivan Ivanović i legendarni fudbaler Dejan Stanković.

Rejčel Grifits

Erik Bana

Rod Lejver

Ivan Ivanović