"Gloria" vam poklanja karte za koncert Masima Savića

Autor:

21.12.2017 18:00

Foto:

Foto:



Čitajte magazin “Gloria” i portal Gloria.rs i osvojite karte za koncert Masima Savića u Centru “Sava” u petak 22. decembra!

Potrebno je da tačno odgovorite na nagradno pitanje, a najbrži čitalac koji da odgovor na našoj Facebook stranici , (upisati u komentarima ispod objave na fejsbuku) dobiće dve karte za koncert (petak 22. decembar u 20h) jednog od najznačajnijih muzičara na ovim prostorima.

3. Pored porodice i muzike, Masimo ima još jednu veliku ljubav. A to je...?

Ovaj čuveni pevač mnogo puta je punio Centar “Sava”, a poznato je da su njegovi koncerti rasprodati danima unapred. Svaki Masimov koncert je poseban i inovativan događaj koji pomera granice, kako kreativne tako i produkcijske.

Nove pesme i koncerti, s naglaskom na vrhunski nivo muziciranja, uvek su bili Masimov podsticaj da potraži neke nove maksimume i ispiše još uspešnija poglavlja u biografiji.

Budući da su karte za koncert 22. decembra rasprodate ubrzo nakon što su puštene u prodaju, publika će imati priliku za novo nezaboravno muzičko putovanje sa Masimom Savićem, dan kasnije, 23. decembra u Centru "Sava".

Masimo će sa svojim bendom još jednom obradovati publiku dvosatnim muzičkim putovanjem. Tako će jedan od najvećih beogradskih koncertnih prostora, koji je kroz svoju istoriju ugostio mnoge čuvene muzičare, dva dana zaredom biti u znaku brojnih velikih hitova ovog umetnika koji je prevalio 30 godina muzičkog rada.

Srećni dobitnici karte mogu preuzeti u petak, 22. decembra od 12 do 17h u redakciji magazina "Gloria", Kosovska 15, Beograd