Gala žurka uz di-džejeve: Dragana Mirković pripremila luksuznu proslavu sinu za punoletstvo

Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić danas će organizovati veliku proslavu punoletstva svom sinu Marku i to u njihovom impresivnom dvorcu u Beču.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@draganafanovi) on

Iako je Marko rođen u februaru, pevačica i njen suprug odlučili su da proslavu ostave za kasnije kako bi svi njihovi prijatelji i porodica mogli da prisustvuju u što većem broju.

Dragana Mirković: Moj najveći dar je što me porodica svakoga dana čini srećnom suprugom i ponosnom mamom

Slavimo ga danas zato što je ovo nedelja slavlja i zato što su svi naši prijatelji i familija, koji su raštrkani po celom svetu, uglavnom slobodni i moći će da doputuju. Dolaze iz svih krajeva sveta, od Švajcarske, Nemačke… pa do Amerike – rekla je Dragana, koja je istakla da će na slavlju biti preko 200 zvanica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@draganafanovi) on

Ovo je, inače, prvi put da će u njihovom dvorcu biti održana proslava takvog tipa, a to je bila želja njenog supruga.

Dragana Mirković: Žan-Klod je super lik, zaljubljen u provod i automobile, jednostavno naš čovek!

Tonijeva želja je bila da prvo slavlje u dvorcu bude Markovo punoletstvo i to smo mu ispunili – ispričala je kroz smeh ponosno pevačica i dodala da će umesto benda goste zabavljati svetski poznati di-džejevi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@draganafanovi) on

Niko neće pevati. Markova je bila želja, a iskrena da budem i moja, da angažujemo samo di-džejeve. To je za mene u neku ruku i veliko rasterećenje. Moja deca ne slušaju našu muziku, što ja razumem budući da ne žive u našoj zemlji, a i u tim su godinama kada se sluša neka druga vrsta muzike – kaže Mirkovićeva.

Dragana Mirković: Žurka do zore na Mediteranu (foto)

Što se tiče poklona za punoletstvo Draganinog sina prvenca, pevačica nije želela da ga otkrije. Kako kaže, već su mu ga uručili u februaru. Iako smo pomislili da je reč o skupocenom automobilu, ona nas je demantovala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

“Divan dan” Dragane Mirković: Folk pevačici suprug priredio gala žurku za 50. rođendan (foto)

Ne! Mi smo Marku za 16. rođendan kupili „mercedes“, kada je počeo sa časovima vožnje. Tada ga je vozio u prisustvu jednog od članova porodice, a onda je sa 17 i položio vožnju. Za 18. rođendan dobio je nešto drugo, ali vam ne mogu reći šta – rekla je zagonetno Dragana.

Autor: Gloria.rs
Izvor: pink/ alo
Foto: Petar Vujanić/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi