Gala žurka uz di-džejeve: Dragana Mirković pripremila luksuznu proslavu sinu za punoletstvo

Autor:

03.05.2019 18:26

Foto:

Foto:



Pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić danas će organizovati veliku proslavu punoletstva svom sinu Marku i to u njihovom impresivnom dvorcu u Beču.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@draganafanovi) on Jan 15, 2017 at 9:25pm PST

Iako je Marko rođen u februaru, pevačica i njen suprug odlučili su da proslavu ostave za kasnije kako bi svi njihovi prijatelji i porodica mogli da prisustvuju u što većem broju.

Dragana Mirković: Moj najveći dar je što me porodica svakoga dana čini srećnom suprugom i ponosnom mamom

-Slavimo ga danas zato što je ovo nedelja slavlja i zato što su svi naši prijatelji i familija, koji su raštrkani po celom svetu, uglavnom slobodni i moći će da doputuju. Dolaze iz svih krajeva sveta, od Švajcarske, Nemačke... pa do Amerike - rekla je Dragana, koja je istakla da će na slavlju biti preko 200 zvanica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@draganafanovi) on Jan 20, 2017 at 4:24am PST

Ovo je, inače, prvi put da će u njihovom dvorcu biti održana proslava takvog tipa, a to je bila želja njenog supruga.

Dragana Mirković: Žan-Klod je super lik, zaljubljen u provod i automobile, jednostavno naš čovek!

-Tonijeva želja je bila da prvo slavlje u dvorcu bude Markovo punoletstvo i to smo mu ispunili - ispričala je kroz smeh ponosno pevačica i dodala da će umesto benda goste zabavljati svetski poznati di-džejevi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@draganafanovi) on Feb 13, 2017 at 2:55am PST

-Niko neće pevati. Markova je bila želja, a iskrena da budem i moja, da angažujemo samo di-džejeve. To je za mene u neku ruku i veliko rasterećenje. Moja deca ne slušaju našu muziku, što ja razumem budući da ne žive u našoj zemlji, a i u tim su godinama kada se sluša neka druga vrsta muzike - kaže Mirkovićeva.

Dragana Mirković: Žurka do zore na Mediteranu (foto)

Što se tiče poklona za punoletstvo Draganinog sina prvenca, pevačica nije želela da ga otkrije. Kako kaže, već su mu ga uručili u februaru. Iako smo pomislili da je reč o skupocenom automobilu, ona nas je demantovala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Apr 28, 2019 at 2:12am PDT

“Divan dan” Dragane Mirković: Folk pevačici suprug priredio gala žurku za 50. rođendan (foto)

-Ne! Mi smo Marku za 16. rođendan kupili „mercedes“, kada je počeo sa časovima vožnje. Tada ga je vozio u prisustvu jednog od članova porodice, a onda je sa 17 i položio vožnju. Za 18. rođendan dobio je nešto drugo, ali vam ne mogu reći šta - rekla je zagonetno Dragana.