Fotografije koje dokazuju da ovim damama šminka uopšte ne treba

Autor:

14.10.2016 18:37

Foto:

Foto:



Do skoro je bilo nezamislivo da se neka od svetski poznatih dama pojavi u javnosti bez kompletne šminke na licu. Obično su takve fotografije skrivale, a paparacima je to bio jedan od omiljenih zadataka - da dokažu svetu da ni slavne žene nisu savršene.

Međutim u poslednje vreme situacija se drastično promenila: pevačice, glumice i sve pripadnice slabijeg pola koje se bave javnim poslom hrabro su otkrile svoja prava lica.

Selma Hajek (50)

Slavna glumica je među prvima rešila da pokaže kako joj lice izgleda bez jake, agresivne šminke. Ona se fotografisala sa tek opranom, mokrom kosom i potvrdila da je prirodna lepotica.

Eva Longorija (41)

Jedna od najseksipilnijih žena na svetu pokazala je kako izgleda kada se probudi. Glumica je poznata po besprekornoj liniji koju postiže zdravom ishranom i vežbama, a za blistavost njenog lica zaslužna je ljubav koju je pronašla u biznismenu Hoseu Bastonu za koga se udala u maju.

Sindi Kraford (50)

Kraljica modnih pista i jedan od najpoznatijih manekenki na svetu potvrdila je da joj nije potrebna šminka da bi bila lepa.

Kejti Homs (37)

Lepa glumica se ne menja već godinama, pa i na izmaku četvrte decenije izgleda kao devojčica.

Dženifer Lopez (47)

O izgledu latino pop dive se već godinama polemiše u javnosti.  Ona jednostavno ne izgleda kao žene njenih godina, pa se svi pitaju u čemu je tajna. Fotografija u kućnom izdanju koju je sama Dženifer postavila na svoj Instagram profil oduševila je svet.

Gven Stefani (47)

Pevačica je poznata po pank garderobi, platinasto plavoj kosi i crvenom karminu. Kada skine šminku s lica ona izgleda kao srednjoškolka.

Gvinet Paltrou (44)

Slavna glumica je svoje lice bez šminke ponosno pokazala na dan 44. rođendana. Pravilna ishrana i redovno vežbanje uz, kako sama prizanje pomoć estetičara zaslužni su za lice bez bora.

Sofija Vergara (44)

Poznata Kolumbijka oduševila je svoje obožavaoce kada je objavila fotografiju bez trunke šminke, pa su svi komentarisali kako izgleda i lepše i mlađe.

 

Komentari. (0)

Loading