Fotka Vujadina Savića iz detinjstva otkrila: Ko je trebalo da nasledi tatu Duleta (foto)

Autor:

01.08.2018 13:17

Foto:

Foto:



Marina Rajević Savić, urednica i voditeljka popularne emisije "Dok anđeli spavaju" i  supruga slavnog fudbalera Duleta Savića, na društvenim mrežama je podelila staru fotografiju svojih sinova s drugarom iz detinjstva.

 

Na slici iz 1996. godine koja je napravljena u selu Duboko nalaze se Vujadin i Uroš, a u njihovom društvu je  Dejan Petrović, prva truba Srbije. Fotka otkriva da Vujadin, koji je izgradio uspešnu fudbalsku karijeru u detinjstvu nije bio posebno zainteresovan za sport, naprotiv, draža mu je bila lubenica... U to vreme se činilo da će Uroš, koji u drži fubalsku loptu, naslediti čuvenog oca. Njihov drugar Dejan, s trubom u rukama, očigledno je  znao čime želi da se bavi u životu...

 

- Hit! Vujadin drži lubеnicu, a Urоš lоptu! Davnе 1996, u sеlu Dubоkо, kоd Užica, dеčaci: Dеjan Pеtrоvić (danas najbоlji trubač Srbijе), Vujadin Savić (kapitеn Crvеnе zvеzdе) i Vujadinоv brat Urоš Savić... - napisala je Marina u komentaru uz fotku.

 

Са мојим Анђелима, Урошем и Вујадином....❤️

Објава коју дели Marina Rajevic (@marinarajevic) дана 15. Дец 2017. у 9:21 PST

 

Da ima istine u onoj narodnoj "nije kome je rečeno, već kome je suđeno", svedoči i podatak da je Vujadin, koji s glumicom Mirkom Vasiljević ima troje dece, u međuvremenu postao kapiten Crvene zvzde, dok Urošev posao nije povezan sa sportom.

Maja Gašić

Autor