Filip Stojković stao na ludi kamen: Oženio se fudbaler Crvene zvezde, kum mu je čuveni partizanovac (foto galerija)

Autor:

26.05.2019 20:30

Foto:

Foto:



Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković i njegova dugogodišnja devojka Anđela Miladinović venčali su se danas u crkvi u prisustvu užeg kruga prijatelja i članova porodice, a građansko venčanje i gala proslava za više od 300 zvanica organizovana je u elitnom beogradskom restoranu na Topčideru.

Filip je, kao što je i najavio pre četiri meseca, za kuma odabrao fudbalera Fulama i nekadašnjeg napadača Partizana Aleksandra Mitrovića.

Sve brige i problemi zbog ispadanja Fulama iz Premijer lige mogli su da se zaborave, i Stojković je brzo preboleo poraz od Partizana u finalu Kupa, došlo je vreme za - kumstvo i veliko slavlje.

Veselju su, pored ostalih, prisustvovali Zvezdini prvotimci Vujadin Savić, Milan Jevtović i Milan Borjan, kao i bivši saigrači Miloš Degenek i Luka Adžić, sa suprugama, odnosno devojkama.

Mladenci sve vreme nisu skidali osmeh s lica. Anđela je imala raskošnu belu, dugu venčanicu sa širokom suknjom učvršćenom žiponom, a mladoženja je bio u tamnom odelu. Do restorana su se dovezli u crnom "dodžu", a ispred su ih dočekali trubači bez kojih fešta nije mogla da prođe.

Jedan od najveselijih bio je kum koji je velikodušno čašćavao muziku.

Filipu se završila naporna sezona i iskoristio je prvi slobodan termin da izgovori sudbonosno "da".

#gallery-9 { margin: auto; } #gallery-9 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-9 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-9 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */