Evo kako se Severina priprema za veliku nadolazeću regionalnu turneju (foto/video)


Do početka velike i najspektakularnije Severinine turneje do sada, pod nazivom “The Magic Tour” ostalo je svega malo više od mesec dana. Pripreme su u punom jeku, čak 100 ljudi je uključeno u organizaciju, koji rade sve kako bi publici omogućili noć(i) za pamćenje, koje će se još dugo prepričavati.

Jedan od najupečatljivijih momenata koncerta definitivno će biti fantastične plesne koreografije, u kojima će učestvovali najboljih 18 plesača iz cele regije, izabrani na audiciji, na koju se prijavilo njih čak 100.

Upravo 18 odabranih, svakodnevno radi na zahtevnim koreografijama, u kojima, naravno, učestvuje i sama Severina, baš kao i na prošloj turneji “Dobrodošao u klub” na kojoj su mnogi komentirali kako je stala “bok uz bok” profesionalnim igračima na sceni.

Kako bi to i ovoga puta bilo tako, Severina se pre nedelju dana priključila svakodnevnim treninzima, koje je najbolje opisao Matic Zadravec, glavni koreograf ove velike turneje:

– U sledećih mesec i nešto dana, očekuju nas svakodnevni treninzi, bolovi u mišićima, puno znoja, ali na kraju i magični koncerti. Pripremamo zaista spektakularne koncerte sa puno plesa i iznenađenja, koje će biti šteta propustiti.

Osim igrača u ovoj “bajci za celu porodicu i sve generacije” na sceni će, uz Severinu, biti čak 15 muzičara i simfonijski orkestar, uz fantastičnu video produkciju i kostimografiju, što će zajedno predstavljati pravi doživljaj, odnosno – umetnost na najvišem nivou . Turneja započinje u Severininom rodnom Splitu, nakon čega se ova magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima.

Sa Beogradskom publikom se druži 23. novembra u Štark Areni… 

Ulaznice za koncert u Beogradu putem Tickets.rs

Do tada, uživajte u sjajnim fotografijama sa proba.

Autor: gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi