Ena Popov o braku: Kod nas nema podele na muške i ženske poslove

Autor:

13.10.2016 10:55

Foto:

Foto:



TV voditeljka i pevačica, Ena Popov, uveliko je zašla u peti mesec, a lepa Novosađanka trudnoću više nego dobro podnosi. U svim poslovima joj pomaže suprug, Nenad Čanak, sa kojim već ima jedno dete, jednoipogodišnju ćerkicu Riju.

Nenad i Ena su u skladnom braku, a u čemu je tajna njihovog odnosa, Ena je objasnila u razgovoru za Alo:

- Imam svu pomoć i podršku svog supruga. On mi i u kući u svemu pomaže. Kod nas nema podele na muške i ženske poslove. Kuća u kojoj živimo je naša i kako se ophodimo prema njoj govori dosta o nama. Meni nisu jasni muškarci koji ostavljaju prljave čarape po kući ili neće da operu tanjir.

Novosađanka i njen izabranik su emotivnoj vezi već četiri godine. O Eni i njenim izabranicima se dosta pisalo u medijima, a voditeljka je sreću konačno našla u zagrljaju biznismena Čanka. Očigledno je da se par savršeno slaže, što je pevačica i potvrdila:

- Kod nas nema nikakve vike i dreke, mi se o svemu lepo dogovaramo jer ne volimo burne i skandalozne svađe, sve lepo rešavamo razgovorom, a iskreno, nemamo ni šta da rešavamo, jer se o svemu slažemo - priznala je u razgovoru za Alo.

Kada je TV voditeljka pre nešto više od godinu dana rodila devojčicu, javnost je burno reagovala na ime koje su roditelji izabrali - Ria. Dok je većina smatrala da je ime više nego neobično, ima onih koji su je podržali. Na proleće ove godine, Ena je ponovo ostala u drugom stanju, a pol deteta su srećni roditelji krili od javnosti. Sve dok pre nedelju dana pevačica nije odlučila da lepu vest podeli sa svojim pratiocima na Instagramu.

U fotografiji koju je objavila, a na kojoj u zagrljaju drži Riju, komentar "tri devjke" je otkrio da par Popov-Čanak očekuje još jednu princezu. O tome kako podnosi drugu trudnoću, Ena je izjavila:

- U početku mi je druga trudnoća bila teža, dok mi je prva bila bez ikakvih komplikacija, savršeno sam se osećala, kao da nisam bila u drugom stanju, a u ovoj drugoj sam imala mučninu. Sada se sve sredilo i osećam se odlično!

Da lepa voditeljka odlično podnosi trudnoću, pokazuju i najnovije fotografije sa jedne proslave, a koje je objavila na društvenim mrežama. Doterana od glave do pete, Ena je bila najelegantnija trudnica na žurci.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading