Emotivno pismo Bena Afleka nakon rehabilitacije: Borim se za sebe i svoju porodicu

Autor:

05.10.2018 14:00

Foto:

Foto:



Borba sa alkoholizmom oskarovca Bena Afleka traje već dugi niz godina. Glumac se već nekoliko puta lečio od ove zavisnosti, i taman kad je delovalo da se konačno sredio i da je preuzeo kontrolu nad  životom, desilo bi se nešto što bi ga nateralo da poklekne. A najnoviji okidač bio je raskid s producentkinjom Lindzi Šukus, usled čega je usledilo razuzdano partijanje s novom devojkom, “Plejbojevom” zečicom Šonom Sekston.

Jedini oslonac: Dženifer Garner ponovo spasava Bena Afleka (foto)

Kao i nekoliko puta pre toga, neophodna pomoć stigla je od strane bivše supruge i majke njegovo troje dece - Dženifer Garner. Glumica, koja je često igrala akcione heroine, u maniru svojih filmskih junakinja uletela je u Aflekov haos i napravila red. Bukvalno ga je naterala da se prijavi na rehabilitaciju. Od tada je prošlo 40 dana, a kako se sada oseća, glumac je podelio sa javnošću putem društvenih mreža.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Chico Farándula (@chicofarandula) дана 22. Авг 2018. у 8:20 PDT

 

Tri meseca nakod razvoda od Dženifer Garner: Ben Aflek ima novu devojku! (foto)

- Ove nedelje sam obeležio 40 dana u centru za lečenje od zavisnosti od alkohola i ostajem pod negom i van bolnice - započeo je otvoreno pismo Ben Aflek - Podrška koju sam dobio od porodice, kolega i fanova znači mi više nego što mogu da kažem. Dala mi je snagu da razgovaram o svojoj bolesti sa drugima. To je obaveza sa punim radnim vremenom. Borim se za sebe i svoju porodicu.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ben Affleck (@benaffleck) дана 4. Окт 2018. у 12:48 PDT

-  Tako je mnogo ljudi preko društvenih medija govorilo o svojim putovanjima kroz zavisnost. Tim ljudima želim da se zahvalim. Vaša snaga inspiriše i podržava me na načine za koje nisam mislio da su mogući. Pomaže mi što znam da nisma sam. Bilo mi je neophodno da se podsetim da kad imate problem, tražiti pomoć je znak hrabrosti, a ne slabosti i neuspeha. 

Dženifer Garner i Ben Aflek: Lekcije iz razvoda (foto)

- Prihvatio sam svoju situaciju s poniznošću, i nastavljam sebi da pomažem. Zahvalan sam svima onima koji su uz mene. Nadam se da mogu da budem primer drugima koji se bore - napisao je Ben.

Maja Gašić

Autor