Emotivna poruka Nataše Bekvalac pred premijeru u Novom Sadu

Autor:

13.10.2016 19:56

Foto:

Foto:



Svi umetnici tvrde da je najteže nastupati u svom rodnom gradu, pred svojom publikom, jer iako je zadovoljstvo veliko, podjednaka je i odgovornost. Pevačica i odnedavno glumica, večeras će premijerno igrati mjuzikl "Tajna Crne ruke" u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

Nataša Bekvalac se iz tog razloga prisetila vremena kada je u Srpskom narodnom pozorištu bila redovan gost, a onda i otkrila razlog zašto u njega nije kročila gotovo dve decenije.


- Ovde sam radila kao desetogodišnjakinja na dečjem programu trećeg kanala...Ovde sam uživala u najlepšim predstavama u svom rodnom gradu, ovde me je Vasa Vrtipraski pripremao za prijemni na Akademiju...U SNP od tog trenutka nisam kročila i rekla sam da nikada neću...Danas sam ušla i skoro je sve isto...vidimo se večeras na premijeri predstave "Tajna Crne ruke" u 19 sati - napisala je lepa pevačica uz video snimak koji je najavio večerašnju premijeru.

Nataša ima razloga da bude ponosna. Iako su mnogi sumnjali da će uspeti da dočara lik Drage Mašin koju igra u predstavi, ona ih je demantovala pred punim Sava centrom koji je podigla na noge.


Pevačica je u potpunosti opravdala poverenje reditelja Ljubiše Ristića koji se ni trenutka nije dvoumio oko Natašinog angažmana.

Ipak, najveću podršku joj je pružila ćerka Hana, koja je posavetovala kako da se izbori sa tremom.

Ne treba da budeš nervozna. Zato što kad pogrešiš negde tekst, a mi se nadamo da nećeš, ali ako pogrešiš niko neće znati da si pogrešila osim Ljubiše. Ali u publici ti se niko neće smejati, jer niko neće znati da si pogrešila – rekla je Hana i pomogla mami da pobedi strah.

Komentari. (0)

Loading