Emotivna Nataša Bekvalac: Ti si moja lepša, bolja i jača polovina

Autor:

08.10.2018 22:10

Foto:

Foto:



O tome kroz koje muke poslednjih meseci prolazi pevačica Nataša Bekvalac, najbolje znaju njeni najbliži. Počev od noći u kojoj je na nju fizički nasrnuo suprug Luka Lazukić, preko suđenja, poseta socijalnoj službi sa ćerkicom Katjom... Natašin život se najblaže rečeno iz korena promenio, a najveću podršku pružaju joj sestre Dragana i Kristina.

Težak period je iza nje: Nataša Bekvalac objavila novi spot, a fanovima uputila emotivnu poruku (foto/video)

Nakon nekoliko meseci potpune izolacije, novosadska barbika se vratila poslu. Počela je da nastupa, a juče je i objavila dugo najavljivani spot za numeru "Mala plava".

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 11. Јун 2018. у 5:49 PDT

- Dragi moji ljudići, projekat "Mala plava" je za mene više od pesme, više od muzike... To je moje suočavanje sa najvećim strahovima sa sopstvenim nesigurnostima i blokadama... Izletela sam iz svoje zone komfora i upustila se u rizik od kojeg me je većina ljudi odgovarala... Ipak, poslušala sam intuiciju, srce... 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 8. Окт 2018. у 12:20 PDT

Reklamirajući svoje muzičko čedo, u dirljivoj objavi na društvenim mrežama zahvalila se saradnicima, a posebno sestri Kristini koja joj je radila stajling za video.

- Hvala Kristina što si moja sestra i što bez tebe postojala ne bih... Ti si moja i lepša i bolja i jača polovina - napisala je Nata, na šta joj je sestra, ganuta ovim rečima uzvratila:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 15. Мар 2018. у 3:09 PDT

- Nacuro moja, toliko puta u toku dana želim da te udarim, ali mnogo više da ti kažem da moj život ne bi bio isti bez tebe, da ne mogu ni da ga zamislim... Ja sam se rodila da budem tvoja sestra i da zajedno živimo ovaj divni život... Volim te beskrajno.

Maja Gašić

Autor