Ema Tompson o bolnoj prošlosti i bivšem suprugu: I ja sam prevarena žena

Autor:

28.02.2018 13:58

Foto:

Foto:



Glumica i scenaristkinja Ema Tompson kaže da je legendarna scena iz filma "Love, Actually"(U stvari ljubav) kada se njena junakinja slomi u trenutku jer sazna da je muž vara, zasnovana na njenom iskustvu kada ju je bivši suprug Kenet Brana prevario sa koleginicom Helen Bonam Karter.

Објава коју дели Cher (@chersavery) дана 23. Феб 2018. у 10:20 PST

Ema Tompson u voljenom romantičnom filmu koji gledamo za svaki Božić igra suprugu koja počne nekontrolisano da plače nakon što shvata da je njen suprug vara i da je kupljeni nakit, koji pronalazi u njegovom kaputu, namenjen drugoj ženi.

Ema Tompson: Suviše sam tužna da bih igrala u nastavku filma “U stvari ljubav”

Ona otkriva da je bila tako ubedljiva u tom filmu iz 2003. godine jer joj je prvi suprug Kenet Brana "strašno slomio srce". Nekada zlatni par britanskog filma, Ken i Em, rastao se posle osam godina braka zbog njegovog neverstva. Tompsonova (58) kaže da svaka žena može da se poistoveti sa bolom njene junakinje i da može da shvati koliko je to traumatično iskustvo, prenosi Dejli Mejl.

-Ta scena gde moja junakinja stoji pored kreveta i plače toliko je dobro poznata zato što je to nešto kroz šta su svi prošli. Meni je srce strašno slomio Ken. Tako da znam kako je kada pronađete ogrlicu koja nije namenjena vama. Dobro, nije baš tako bilo, ali svi smo prošli kroz to - rekla je Tompsonova.

@thequeensofhollywood је поделио/ла објаву дана 13. Феб 2018. у 7:37 PST

Ljubav između glumice i Kenet Brane planula je na snimanju BBC-jeve drame ‘Fortunes Of War’ 1987, a venčali su se dve godine kasnije. Glumili su u još nekoliko filmova zajedno. s Oženili su se dvije godine kasnije i glumili su zajedno u još nekoliko filmova. Sa Helen Bonam Karter glumac se zbližio na snimanju filma ‘Frankenstein’ 1994. a tada su započeli vezu. Iduće godine Ema i Brana su podneli zahtev za razvodom navodeći guste rasporede i opsednutost poslom kao razlog. Brana je sa Karterovom bio u vezi pet godina.

Tompsonova se 2003. udala za glumca Grega Vajza sa kojim ima dvoje dece.