Elena Karić nije jedina naslednica poznate dizajnerke: Ovako izgleda mlađa ćerka Verice Rakočević (foto)

Autor:

21.07.2020 15:40

Foto:

Foto:



Mlađa ćerka Verice Rakočević prava je lepotica...

 

Jedna od najpoznatijih srpskih kreatorki Verica Rakočević ima iza sebe veoma brunu ljubavnu prošlost. Pre nego što je sreću našla kraj 35 godina mlađeg muzičara Veljka Kuzmančevića, dizajnerka se dvaputa udavala. Iz tih brakova ona ima troje dece.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Rakocevic (@mrakocevic) on Jun 26, 2016 at 9:26pm PDT

Sa prvim suprugom Boranom Karamanom ima ćerku Elenu, poznatu srpskoj javnosti, dok je sa svojim drugim mužem Zoranom Rakočevićem dobila sina Miodraga i ćerku Milenu.

 

Pročitajte i... Veseli baštovani: Elena Karaman Karić za prolećno spremanje odabrala najbolje društvo (foto)

 

Ipak, za razliku od sestre Elene, Milena nikad nije volela da se fotografiše i da se javno eksponira, nego više voli drugu stranu objektiva pošto radi kao modni fotograf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Rakocevic (@mrakocevic) on May 13, 2018 at 9:52am PDT

- Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za 'Elle'. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne - rekla je nedavno za jedan magazin ponosna majka Verica.

 

Pročitajte i... Verica Rakočević: Do 40. godine imate lice kakvo vam je Bog dao, a od 40. kakvo ste zaslužili!

 

Iako vode drugačije živote Elena i Milena su veoma bliske, dok na društvenim mrežama često jedna drugoj komentarišu objave i šalju lepe reči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Rakocevic (@mrakocevic) on Apr 16, 2017 at 5:13am PDT

Podsetimo, Elena je uspela ono što malo kojoj ženi polazi za rukom - bila je u tri braka sa trojicom muškaraca zvučnih imena. Ona je sinonim za zavodnicu i ženu koja jako dobro zna šta želi od života. Mnoge devojke priželjkuju da žive kao ona jer je smatraju modernom princezom.

goran.anicic

Autor