Easy Tiger presents Dorian Paic: “Gloria” vam poklanja karte za najbolju žurku u Beogradu

Autor:

30.10.2017 12:10

Foto:

Foto:



Čitajte magazin “Gloria” i portal Gloria.rs i osvojte 2 x 1 kartu za  Easy Tiger žurku u klubu Mladost u četvrtak 2. novembra!

Potrebno je da tačno odgovorite na pitanje: Ko je bio na prošlonedeljnoj naslovnici magazina “Gloria”?

Dvoje najbržih čitalaca koji daju tačan odgovor na našoj Facebook stranici , (upisati u komentarima ispod objave na fejsbuku) dobiće po jednu kartu za Easy Tiger žurku.

Druga žurka Easy Tiger serijala u Mladosti u goste premijerno dovodi jednog od najboljih muzičkih selektora na planeti, Doriana Paic-a.

Ovaj veteran nemačke elektronske scene trenutno živi u Berlinu, dok je svoje ime tokom dve decenije gradio u Frankfurtu, gde je bio nosilac rezidentura u klubovima kao što su Cocoon, Robert Johnson i Dorian Gray. Njegovi DJ setovi se odlikuju sporim tranzicijama i dugačkim miksevima, ispunjeni "stripped down" suptilnim house i minimal trakama koje sa svojim decenijskim iskustvom savršeno spaja u setove po kojima je poznat širom planete. Dorian je takođe label manager "raum...musika", jednog od najistaknutijih nemačkih "house label-a".

Domaću podršku će pružiti host i rezident serijala, Marko Nastić. Karte za ovaj event su dostupne na ulazu po ceni od 500rsd.

Maja Gašić

Autor