Easy Tiger presents Barac: “Gloria” vam poklanja karte za najbolju žurku u Beogradu

Autor:

18.08.2017 13:23

Foto:

Foto:



Čitajte magazin “Gloria” i portal gloria.rs, a mi ćemo vas obradovati kartama za Easy Tiger žurku na Disko Splavu Sloboda u petak 25. avgusta!

Avgustovska edicija Easy Tiger serijala na Disko Splavu Sloboda vraća u Beograd jednog od najeminentnijih imena novog talasa rumunskog underground zvuka - Baraca.

Barac, jedan od najkreativnijih i najproduktivnijih producenata rumunske minimal "underground" scene, ponovo dolazi u goste Easy Tiger ekipi kojoj se ovoga puta priključuju i Djunior (All We Are, Slovenija), Saša (Minimal Bar, Nemačka), kao i Techa (Novi Sad, Srbija). Još jednom u dvanaestočasovnoj ediciji, uz hosta Marka Nastića nastupiće i rezidenti serijala -  Kristijan Šajković, Vanović i Vladimir Dragaš.

“Gloria” je spremila iznenađenje za svoje verne čitaoce, a najbrže očekuju karte za najbolju žurku u Beogradu.

Potrebno je da tačno odgovorite na pitanje: Ko je bio na prošlonedeljnoj naslovnici magazina “Gloria”?

Dvoje najbržih čitalaca koji daju tačan odgovor na našoj Facebook stranici, dobiće po dve karte za Easy Tiger žurku na Disco Splavu Sloboda.

Easy Tiger 25. avgusta takođe obeležava datum svog prvog izdanja. ET001 - Octagon Gate EP Marka Nastića se od tog dana može zvanično kupiti u svim online vinyl shopovima.

Karte za ovu žurku se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, Vulkan knjižarama kao i u WinWin shopovima po ceni od 600 rsd.

Maja Gašić

Autor