Džordž Majkl biće sahranjen pored majke

Autor:

12.03.2017 14:54

Foto:

Foto:



Pevač Džordž Majkl biće sahranjen krajem marta na groblju Highgate u severnom Londonu pored svoje majke Lesli, prenela je britanska štampa.

Sumnjaju na ubistvo: Dečko Džordža Majkla na ispitivanju u policiji

Porodici slavnog pevača, koji je umro u 54 godini, napokon je laknulo, jer je njihovo mukotrpno čekanje da Džordžu odaju poslednje počast trajalo više od dva meseca.

Džordž Majkl: Diskretni dobročinitelj

- Agonija je za njih napokon završena - prokomentarisao je porodični prijatelj.

Majka Džordža Majkla bila je profesionalna plesačica, a umrla je u 61. godini, 1997. nakon duge bitke s rakom.

- Lesli je bila Džordžov ceo svet, zato je prirodno da ostane uz nju - rekao je izvor blizak Džordžovoj porodici.

Legendarni pevač je svake godine na Majčin dan, kojeg je slavio 21. marta, odlazio na grob svoje majke gde bi provodio sate i sate 'pričajući' s njom, otkrio je izvor i dodao je Highgate groblje uvek imalo posebno mesto u Džordžovom srcu.

Freedom: Tajna legendarnog spota Džordža Majkla i njegov rimejk (video)

Sahranu će organizovati muzičareva sestra Melani koja se već pobrinula za detalje, jer porodica želi "zatvorenu" sahranu, samo u krugu njegovih najbližih prijatelja i rodbine, a bivša Spajsica i pevačeva dugogodišnja prijateljica Geri Horner održaće govor.

Zaslužno: Omaž Prinsu i Džordžu Majklu na 59. dodeli Gremija

Džordž Majkl je preminuo u svom domu u 54. godini života, na Božić po gregorijanskom kalendaru 2016. godine. Zbog njegovih problema sa drogom u prošlosti, proteklih meseci se spekulisalo o tome da je bio žrtva prekomerne doze “teških narkotika”, a neki su govorili i da je bolovao od side.

Međutim, početkom marta mrtvozorni je saopštio da je čuveni pevač u svom domu preminuo prirodnom smrću zbog srčanih problema i masne degeneracije jetre.

Komentari. (0)

Loading