Džordž Kluni zabrinut za Amal i blizance


Holivudski superstar Džordž Kluni i njegova supruga, prelepa advokatica za ljudska prava Amal čekaju blizance, a kako je majka budućeg tate obelodanila, Klunijevi će dobiti dečaka i devojčicu!

Nije više tajna: Otkriveno kog su pola blizanci Džordža i Amal Kluni


Nekada veliki zavodnik i ozloglašeni neženja, sada s nestrpljenjem očekuje dolazak prinova.

– Zaista smo srećni i uzbuđeni. Biće to jedna velika avantura – izjavio je glumac sa velikom osmehom na licu i dodao – Spremni smo, srca su nam otvorena i ruke raširene.

Međutim, s obzirom na prirodu posla gospođe Kluni, advokatica za ljudska prava je često je na meti islamskih ekstremista. Zbog svega ovog, Džordž strahuje za njen i život beba.

Glumac je u razgovoru za “Paris Match” izjavio da su se on i Amal dogovorili da zbog bezbednosti ograniče putovanja i izbegavaju zemlje u krizi.


– Odlučili smo da budemo mnogo odgovorniji i izbegavamo opasnost. Ja više neću putovati u Južni Sudan, niti u Kongo, a Amal više neće posećivati Irak, kao ni druge zemlje u kojima zna da nije dobrodošla.


Holivudski glumac je dodatno izrazio zabrinutost zbog dolaska prinova u ova nesigurna vremena.

Džordž Kluni: Ako je mogao Belmondo sa 70 da menja pelene, mogu i ja sa 56!

– Kako da ne budemo nervozni zbog dolaska beba? To je ogromna odgovornost, odgajati dete u ova vremena, i to ne jedno, nego dva! Izuzetno smo srećni, uzbuđeni, ali takođe i uplašeni, što je sasvim normalno – zaključio je Oskarovac.

A post shared by LulyBoo (@lulyboobaby) on

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi