Džoni Dep prolazi kroz težak period: Sipam votku i pišem dok mi se oči ne napune suzama

Autor:

23.06.2018 21:45

Foto:

Foto:



Zvezda "Pirata sa Kariba", glumac Džoni Dep razgovarao je s novinarima magazina Roling Stoun i uz marihuanu govorio o raspadu braka sa Amber Herd, memoarima koje piše i gubitku bogatstva od skoro 650 miliona dolara, prenosi britanski Miror.

Džoni Dep: Legendarni kapetan Džek Sparou na humanom zadatku

Dep je, kako prenosi Miror, eksplozivni intervju dao u Londonu, tokom turneje svog benda "Holivudski vampiri", a novinara magazina je pitao "da li je spreman da čuje istinu".

Govoreći o svom "ružnom razvodu" 2016. godine od glumice Amber Herd, Dep je opisao kako je patio od depresije kada su mu se pred očima urušavali i profesionalni i lični život.

Glumica je podnela zahtev za razvod braka dan pre sahrane Depove majke, a on je suočen sa optužbama da ju je napao, što je Dep negirao. U to vreme, Dep je glumio u filmu "Fantastične zveri i kako ih naći", autorke JK Rouling, koja je u saopštenju objašnjavala zašto ga nije otpustila u zoru pokreta #MeToo.

Džoni Dep: Od najvećeg holivudskog kupoholičara do bankrot pirata

Džoni Dep se bori sa svojim demonima upravo turnejom sa bendom "Holivudski vampiri" i pisanjem memoara na staroj pisaćoj mašini.

- Sipam sebi votku ujutro i počnem da pišem dok mi se oči ne napune suzama da više ne mogu da vidim strane - opisao je Dep.

Poznat po fantastičnim ulogama u franšizi "Pirati sa Kariba", filmovima, ali i brojnim drugim ostvarenjima koja su zaradila više od 3,6 milijardi dolara, Depu su doneli bogatstvo koje se procenjuje na 650 miliona.

Tog novca, sada skoro da nema i Dep tuži kompaniju TMG i svog dugogodišnjeg menadžera Džoela Mendela za prevaru.

Maja Gašić

Autor