Džoni Dep ne želi Oskara

Autor:

15.10.2015 17:17

Foto:

Foto:



Održana je premijera filma “Crna misa”, a glavni glumac Džoni Dep je skromno izjavio da ne očekuje Oskara, već će mu nominacija biti sasvim dovoljna

Foto: Profimedia

Poznati glumac Džoni Dep sve je oduševio kada je na premijeri svog novog filma “Crna misa” izjavio da mu Oskar, nikako, nije cilj.

- Ne želim tu zlatnu statuu. Nikad. I ne želim da zbog toga moram da držim govore na sceni. Nominovali su me dva, tri puta. Nominacija mi je sasvim dovoljna - rekao je Dep.

On je dosad bio tri puta nominovan, i to za uloge u filmovima “U potrazi za Nedođijom”, “Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit” i “Pirati sa Kariba: Prokletstvo Crnog bisera”.

U ostvarenju “Crna misa” Dep je potpuno promenio svoj lični opis, a ulogu je odigrao maestralno, po kritikama mnogih, pa je velika verovatnoća da će mu baš ovaj lik doneti zlatnu statuu, po prvi put. To će ga, ako je suditi prema ovoj izjavi, rastužiti, ali s obzirom na spekulacije javnosti, možda će ga i obradovati, jer se šuška da je ova izjava samo još jedan marketinški trik, koji će Džoniju doneti, upravo - Oskara.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading