Džoni Dep je prošlost: Amber Herd želi porodicu sa milijarderom Elonom Maskom

Autor:

19.04.2017 11:44

Foto:

Foto:



Glumica Amber Herd (30) koja je prošle godine podnela tužbu za fizičko zlostavljanje protiv tadašnjeg supruga Džonija Depa, ne samo da je okrenula novi list, već je izgleda pronašla i "zlatnu žicu".

Naime, nakon burnog razvoda, zlatokosa tridesetogodišnjakinja koja je javno govorila o fizičkom nasilju koje je trpela u braku sa holivudskim superstarom, na jesen prošle godine pronašla je "mirnu luku" uz biznis magnata Elona Maska (45) čije ukupno bogatstvo se procenjuje na 19,3 milijardi dolara.

A koliko je romansa uznapredovala, govori izjava njenog oca za "Grazia magazine" koji kaže da je Amber spremna za brak i porodicu.

- Njihova veza je jako ozbiljna i ona je oduševljena idejom o udaji - rekao je glumičin otac Dejvid i dodao kako par već planira da zasnuje porodicu.

Da li je u pitanju samo tenutni hir ili je Amber zaista spremna da život ispunjen skandalima, eksperimentisanjem sa homoseksualnošću i fizičkim nasiljem zameni mirnim porodičnim gnezdom, otkriće se uskoro.

Izvori bliski glumici kažu da je ona zaista očarana novim dečkom i da je burnu prošlost ostavila iza sebe.

Sunovrat najpopularnijeg pirata: Nakon skandaloznog razvoda, Džoni Dep pred bankrotom

A što se tiče Džonija Depa, glumac koji i dalje puni bioskopske blagajne trenutno je pred bankrotom usled "nepromišjenog rasipanja novcem". I mada su optužbe za zlostavljanje bivše supruge odbačene, ostaje mu da joj isplati sedam miliona dolara, koje je glumica rekla da će pokloniti u humanitarne svrhe.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading