Džon Travolta u žalosti: Nakon gubitka sina, glumcu preminula i supruga

Autor:

13.07.2020 09:43

Foto:

Foto:



Glumac se oprostio od svoje najveće ljubavi...

 

Keli Preston, glumica i supruga Džona Travolte preminula je u 57. godini života. Tim povodom je poznati glumac na svom Instagram profilu napisao:

- Teška srca vas obaveštavam da je moja prelepa žena Keli izgubila dvogodišnju bitku sa rakom dojke. Hrabro se borila uz podršku i ljubav svih svojih najmilijih. Moja porodica i ja ćemo zauvek biti zahvalni njenim doktorima i medicinskim sestrama, svim medicinskim centrima i prijateljima koji su bili sa nama u ovim najtežim trenucima. Kelina ljubav i život moraju biti zapamćeni. U narednom periodu ću biti uz svoju decu, kako bi lakše prebrodila gubitak majke, tako da vam se izvinjavam unapred ako me nema. Vašu podršku ću svakako osetiti u narednim nedeljama i mesecima. S ljubavlju, Džon Travolta. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on Jul 12, 2020 at 10:20pm PDT

Iz braka sa Keli Preston Travolta ima dvoje dece, Elu Blu i Bendžamina, a treće dete Džet im je umrlo sa šesnaest godina od posledica srčanog udara tokom porodičnog putovanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on Jun 21, 2020 at 8:42pm PDT

Keli Preston je u braku sa Travoltom bila skoro čitave tri decenije. Tokom svoje karijere briljirala je u ulogama na brojnim filmovima među kojima su Twins, Drom Dusk Till Dawn, Jerry Maguire, The Cat in the Hat, a sa suprugom je sarađivala na projektima Battlefield Earth i Gotti.

Keli Preston rođena je 13. oktobra 1962. godine u Honoluluu na Havajima, studirala je glumu na Univerzitetu Južna Kalifornija, a karijeru je započela 1985. godine prvom glavnom filmskom ulogom u Mischiefu, nakon nekoliko manjih uloga u televizijskim emisijama, uključujući For Love and Honor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Preston (@therealkellypreston) on Feb 18, 2019 at 3:04pm PST

goran.anicic

Autor