Dženifer Lopez i Šakira zapalile Superboul

Dve latino pevačice priredile su spektakl u poluvremenu finala najvećeg američkog sportskog događaja, a na sceni im se pridružila kćerka Džej Lo – jedanaestogodišnja Eme Maribel Muniz


Muzičke zvezde Dženifer Lopez (50) i Šakira (43) priredile su spektakl u poluvremenu finala najvećeg američkog sportskog događaja Superboula, koji je održan u Majamiju. One su pokazale da su u sjajnoj pevačkoj i fizičkoj formi, na čemu bi im pozavidele mnoge mlađe koleginice.

Džej Lo i Šakira mesecima su se pripremale za ovo veče. Uoči samog nastupa, Dženifer je sa svojim pratiocima na instagramu podelila jednu od fotografija s probe i već tada pokazala zavidnu formu.

Međutim, ono što su ona i Šakira priredile u poluvremenu Superboula bio je spektakl koji je zasenio i samu utakmicu. Dve latino dive izvodile su svoje najveće hitove, a sve je prštalo od energije. One su pevale, igrale, klizale se na kolenima. Šakira je dozvolila publici da je nosi na rukama i u jednom trenutku čak svirala bubnjeve, dok je Lopezova plesala oko šipke. U eksplozivnom nastupu, za samo 14 minuta, prošetale su kroz dvadesetak pesama.

Šou im je na trenutak “ukrala” kćerka Dženifer LopezEme Maribel Muniz (11), koja je nakratko sa mamom pevala njen veliki hit “Let’s Get Loud”, a dok je devojčica pevala hit Brusa Springstina “Born In The USA” Džej Lo se ogrnula portorikanskom zastavom i uz refren uzvikivala – “Latinosi”.

Dve pevačice zajednički su završile nastup izvođenjem Šakirine “Waka Waka”, pesme koja je bila zvanična himna Svetskog prvenstva u fudbalu 2010. godine.

 

Autor: I. A.
Foto: Getty Images / Guliver
Podelite sa prijateljima:
Tagovi