Dženifer Aniston je najlepša žena na svetu

Autor:

22.04.2016 10:24

Foto:

Foto:



Magazin "People" proglasio je holivudsku glumicu Dženifer Aniston za najlepšu ženu na svetu u 2016.

Foto: Profimedia

Magazin koji svake godine bira među slavnim ličnostima, muškarcima i ženama, one koji najbolje izgledaju, do sada je već jednom dodelio ovu titulu Dženifer Aniston - 2004. godine.

Dženifer Aniston (47), glumica koja je svetsku popularnost stekla ulogom u seriji "Prijatelji", rekla je da "šokirana" ovim novim priznanjem, a da je uzbuđenje koje je osetila kada je čula vest bilo slično onom tinejdžerskom.

Inače, glumica se priprema za ulogu u filmu "Mother's Day".

Prošle godine se udala za dugogodišnjeg dečka, američkog glumca i režisera Džastina Teroa. Iza sebe ima i brak sa Bredom Pitom.

Dženifer Aniston je, uz Sandru Bulok, jedna od najstarijih lepotica koje je za "ženu godine" proglasio magazin "People".

Kaže da se pojam lepote, prema njenom shvatanju, menja s godinama. "Zaista, to je pre svega učenje da se voli svaka sitnica u vezi sa sobom", rekla je ovom magazinu.

Dodala je i da je potrebno dosta napora da bi izgledali dobro u tim godinama. "Moramo zaista da budemo svesni svega onoga što stavljamo u svoje telo, kako spavamo i koliko vodimo računa o sebi", rekla je Aniston.

"Ali, lepota nije samo pitanje spoljašnjeg izgleda", istakla je. Dodala je da ona dolazi i time kad postajemo sposobni da prihvatamo nove izazove - ali i kada se ne osećamo kao gubitnici, kada ne dozvoljavamo ljudima da kritikuju naš život i time čine da se osećamo kao smo podbacili u nečemu... To je ništa drugo nego otrovna buka, ocenila je glumica.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading