Dženi Gart ponovo sama: Posle tri godine braka razvela se zvezda "Beverli Hilsa"

Autor:

07.04.2018 16:23

Foto:

Foto:



Glumica Dženi Gart (46), našoj publici najpoznatija po ulozi Keli u seriji "Beverly Hills" razvodi se od supruga Dejvida Abramsa (36) posle skoro tri godine braka. Kako piše People, Abrams je u petak podnro zahtev za razvod braka zbog nepremostivih razlika.

Par se upoznao pre četiri godine, a venčali su se već iduće godine u Kaliforniji. Glumica je tada rekla kako sve izgleda nerealno, ali kako je Dejvid čini srećnom. Da u njihovom braku ima problema mediji su saznali krajem prošle godine, ali izvori su rekli kako par pokušava da spasi svoj odnos.

Објава коју дели Jennie ? (@jenniegarth) дана 11. Јул 2017. у 1:07 PDT

Nema sreće u ljubavi: Na pomolu treći razvod popularne Keli iz “Beverli Hilsa”

Pre Abramsa glumica je bila 11 godina u braku s Piterom Fasinelijem, sa kojim ima tri ćerke - Luku (21), Lolu (15) i Fionu (12). Glumica je prošle nedelje proslavila rođendan u društvu ćerki, a na Instagramu je i objavila zajedničku fotografiju.

Објава коју дели Jennie ? (@jenniegarth) дана 4. Апр 2018. у 4:05 PDT

- Znam da je slika mutna, ali to je sve što imam od rođendana. Ako bolje pogledate, ima na njoj nešto posebno - sve moje ptičice zajedno i srećne. One su tu za mene svaki dan, naučile su me šta je ljubav i razumevanje - napisala je glumica.