Drim-tim: Lazar Ristovski se vraća svojoj prvoj ljubavi

Autor:

18.06.2020 16:19

Foto:

Foto:



Glumac je spreman da još jednom zasija u onome što radi najbolje...

 

Legendarni glumac, Lazar Ristovski, odlučio je da se u velikom stilu vrati svojoj najvećoj ljubavi - glumi. Iako je najavio da se oprašta od svoje pasije, druženje sa publikom nastaviće kroz seriju pod nazivom "Drim-tim". Njegov sin Petar, takođe će biti deo projekta, jer će se ovaj televizijski projekat snimati pod njegovom režiserkom palicom. Serija će početi sa snimanjem već krajem meseca juna, a glumca je upravo njegov stariji sin nagovorio da se još jednom vrati profesiji u kojoj briljira.

 

Pročitajte i... Lazar i Danica Ristovski: Po zori se slavlje poznaje 

 

Glavni junak serije "Drim-tim", kog tumači Lazar, je otac i fudbalski fanatik. Sa devetoricom sinova i dva komšijska deteta pravi fudbalski tim, a vođen svojom neverovatnom energijom i motivisanošću ekipa stiže sve do finala Kupa Srbija.

Iako je najavio napuštanje glumačke karijere ulogom u filmu "Kralj Petar Prvi", glumac je odlučio da još jednom zabavi publiku učešćem u sinovljevom televizijskom ostvarenju. Lazaru je sem glavne uloge u pomenutom Petrovom filmu, pripala i rola producenta, pa je jednom prilikom izjavio i da je to produkciono najveći srpski filmski projekat, o čijem će umetničkom smislu suditi publika i kritičari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kralj Petar Prvi (@kraljpetar.prvi) on Sep 21, 2018 at 10:42am PDT

– Film neće izazvati gnev publike, jer verujem da smo završili ozbiljan i zahtevan posao. Znam da će biti različitih komentara ali sam siguran da će pre svega mladi imati priliku da se identitetski ugledaju na junake filma i budu ponosni na ono što su njihovi preci bili spremni da urade za otadžbinu – objasnio je Ristovski.

 

Pročitajte i... Lazar Ristovski: Uloga kralja Petra je kruna moje karijere

 

Film je sniman 110 dana na Staroj planini, u Valjevu, Somboru, Krupnju i Ljuboviji, a snimljena je i serija od deset epizoda koju će sledeće godine emitovati Radio-televiziji Srbije.

– Gde god smo snimali uvek je dolazio neko da kaže da je njegov deda, pradeda ostao u Prvom svetskom ratu, na Kajmakčalanu, preko Albanije, u Solunu… Taj deo istorije je toliko bio zapostavljen i zaslužuje u svakom smislu ovo što mi sad radimo – kazao je tada Ristovski.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kralj Petar Prvi (@kraljpetar.prvi) on Sep 14, 2018 at 9:11am PDT

Glumčev film "Ime naroda" će ovog leta otvoriti Festival evropskog filma Palić. Tim povodom je Lazar za Kurir izjavio da publiku očekuje težak i zahtevan film, adekvatan uloženom trudu svih njegovih učesnika. Dodao je i to da mu je čast što baš njegovo ostvarenje otvara ovaj internacionalni festival.

goran.anicic

Autor