Dragana Mićalović: Želim da verujem u bajke, tako se lepše živi


Glumica Dragana Mićalović takmiči se u najnovijoj sezoni šou programa “Tvoje lice zvuči poznato”, a svojim neverovatnim transformacijama, kao i vokalnim sposobnostima ne prestaje da oduševljava žiri i publiku.


Čak i kada dobije zadatak da odigra neki seksi ples i obuče se oskudno, kao što je to bio slučaj s imitacijom provokativne Niki Minaž, Dragana to izvodi krajnje profesionalno, bez obzira na to što je po prirodi stidljiva.

Poznato je da su sve tri ćerke nedavno preminulog glumca Dragana MićalovićaMirjana, Sloboda i Dragana patrijarhalno vaspitane, što su i same često isticale.

Dragana Mićalović: Ne odričem se lako svojih snova i ljubavi

– Moje sestre i ja smo za današnje vreme prilično staromodno vaspitane, ali meni je drago zbog toga i volela bih da i ja na isti način vaspitam svoju decu. Osim toga, ja sam kao najmlađi član porodice uvek bila okružena starijima, tako da sam prilično zrela, pa mi u društvu često kažu da sam baba-devojka. Noćni izlasci mi nikada nisu prijali, a i kada sam izlazila, uvek sam imala svest o tome da sam devojka i u skladu sa tim sam se i ponašala. Danas mnogo više uživam da budem u društvu svoje porodice nego u noćnom klubu – izjavila je svojevremeno Dragana.


U duhu takvog vaspitanja, Dragana i danas veruje u bajke i nada se “princu na belom konju”.

– Apsolutno sam kao klinka želela da imam veliko venčanje i nadala se da ću jednoga dana upoznati princa na belom konju. I želim da verujem u tu bajku. Lepše se živi – ispričala je glumia za “Hit” i otkrila i da joj prvi poljubac nije ostao u lepom sećanju.


– Prvi poljubac ne pamtim kao lepo iskustvo. Bila sam sedmi razred osnovne škole i bilo mi je strašno – kaže Dragana.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Antonio Ahel/ATA images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi