Dragana Mićalović: Često mi kažu da sam baba-devojka


Glumica Dragana Mićalović se zahvaljujući ulozi Kasije u seriji “Sinđelići” izdvojila kao jedna od najboljih glumica mlađe generacije i stekla pravu armiju fanova među najmlađom publikom.

Poznata glumica u ovu godinu ušla je sa članovima svoje porodice u kućnoj atmosferi jer joj već dugo ne prijaju noćni izlasci, a zbog patrijarhalnog vaspitanja nikada nije bila devojka koja ostaje u gradu čitavu noć.

– Moje sestre i ja smo za današnje vreme prilično staromodno vaspitane, ali meni je drago zbog toga i volela bih da i ja na isti način vaspitam svoju decu. Osim toga, ja sam kao najmlađi član porodice uvek bila okružena starijima, tako da sam prilično zrela, pa mi u društvu često kažu da sam baba-devojka. Noćni izlasci mi nikada nisu prijali, a i kada sam izlazila, uvek sam imala svest o tome da sam devojka i u skladu sa tim sam se i ponašala. Danas mnogo više uživam da budem u društvu svoje porodice nego u noćnom klubu – kaže Dragana, koja je veoma posvećena sestričinama, Slobodnim kćerkama, šestogodišnjoj Veri i Mili, i kćerkama starije sestre, petogodišnjoj Maši i dvogodišnjoj Zoi.

– Svaki slobodan trenutak koristim da budem sa njima i najsrećnija sam kada me sestre pozovu da im čuvam decu. One su još male, ali svaka od njih četiri nasledila je ponešto od mene i ne postoji ništa na ovom svetu što mi je važnije od njih – tvrdi Dragana za magazin Hello!.

Među važnim promenama u ovoj godini za Draganu će biti i odlazak iz roditeljskog doma, jer je pre nekoliko meseci odlučila da iznajmi stan i da se osamostali.

– Smatrala sam da ću u 2016. godini da odem od roditelja, ali zbog mnogo posla nisam uspela da pronađem odgovarajući stan, tako da me ta promena čeka sada u 2017. Mnogo sam vezana za roditelja, ali mislim da već imam dovoljno godina da bi trebalo da otpočnem samostalan život, iako mi svi kažu da ću se kajati zbog toga.

Autor: gloria.rs/p.p.
Izvor: Hello!
Foto: Arhiva Hello!
Podelite sa prijateljima:
Tagovi