Dotakao dno: Čarli nema gde da živi

Autor:

12.09.2016 13:34

Foto:

Foto:



Nekada najplaćeniji glumac Holivuda, Čarli Šin (51), pao je na najniže grane. Nakon što je proćerdao čitavo bogatstvo na drogu, prostitutke i lagodan život, a procenjuje se da je bio "težak" oko 125 miliona dolara, kontroverzni glumac će se najverovatniji vratiti da živi kod roditelja.

Kako prenosi "RadarOnline", Čarli je viđen u kafiću, nedaleko od kuće u kojoj žive njegovi roditelji Martin i Dženet Šin u Malibuu. A nezvanično je i potvrđeno da trenutno živi u njihovoj gostinjskoj kućici.

"Nevaljali dečko", kako su ga u štampi najčešće zvali, u prošlosti je redovno punio stranice žute štampe svojim ispadima u javnosti. Hapšenja zbog prostitucije, droge, tuča... bili su sastavni deo njegovog života. Međutim, i pored raskalašnog života, dugo je uspevao da održi karijeru. Ali i tome je došao kraj.

Šin, koji je svojevremeno zarađivao 1,8 miliona dolara po epizodi serije "Dva i po muškarca", ostao je bez prebijene pare. Da stvari budu još gore, glumac je nedavno obelodanio da je zaražen HIV virusom.

Zanimljivo je da su se njegove bivše supruge, Bruk Mjuler i Deniz Ričards, s kojima ima po dvoje dece i kojima mesečno plaća 55.000 dolara alimentaciju, sažalile na bivšeg.

Zbog njegove finansijske situacije  su pristale da im se smanji suma za alimentaciju na 25.000 dolara. Pitanje je, pak, da li će Čarli i to moći da plaća jer trenutno ne radi, niti iko želi da ga angažuje.

Iako je bilo dosta trzavica u njihovom braku, čak se spominjalo i nasilje, Čarli je ipak ostao u dobrim odnosima sa bivšom suprugom Deniz, a fotografija sa glumčevog rođendana od pre nekoliko dana to i svedoči.


Takođe, Šin će morati i da se pojavi na sudu zbog tužbe bivših seksualnih partnerki da ih nije obavestio o tome da je zaražen HIV-om i samim tim im ugrozio zdravlje.
Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading