Đokovići uživali uz "Despacito“: Nole i Fonsi napravili zanimljiv dogovor (foto/video)

Autor:

25.11.2017 11:15

Foto:

Foto:



 

Luis Fonsi, izvođač svetskog hita "Despacito", održao je sinoć koncert u Beogradskoj areni, u okviru svoje turneje "Love+Dance".


- Dobro veče, Beograde! Prvi put sam u Srbiji, zadovoljstvo mi je što sam ovde i nadam se da ćemo uživati -  pozdravio je Fonsi beogradsku publiku.

Vrisak zadovoljstva dece, tinejdžera i tinejdžerki propratio je njegov izlazak na binu, a to raspoloženje nije se menjalo do kraja večeri. Naizmenični redosled ljubavnih i dinamičnih pesama potvrdio je naziv njegove turneje.

Specijalitet večeri "Despacito", koji su svi sa nestrpljenjem čekali, pevali su u glas, tinejdžeri, tinejdžerke, mališani, ali i roditelji, hit je koji je obeležio ne samo ovo leto, već i 2017. godinu.

Igrači i igračice, vatra i dim, kao i drugi scenski efekti, uz Fonsijev dobar glas i energičan latino nastup učinili su da u Beogradu imamo, kako kažu neki gosti koncerta, svetski nastup.

Koncertu su prisustvovali i teniski as Novak Đoković i njegova supruga Jelena koji su pola sata razgovarali sa portorikanskim muzičarom, a dogovorili su se da Fonsi bude Novakov gost na jednom od mečeva u SAD naredne sezone.

Maja Gašić

Autor