Đokovići kupuju vilu u podnožju Kosmaja? Velelepno imanje već vam je poznato

Autor:

01.01.2021 13:00

Foto:

Foto:



Prema pisanju portala Republika, Novak i Jelena su u finalnim pregovorima za kupovinu velelepnog imanja u podnožju Kosmaja. Čarobni kompleks trenutno pripada Jugoslavu i Eleni Karić koji su odlučili da se razvedu, pa žele da prodaju zajedničku imovinu u koju spada i vila nedaleko od Beograda. Prema pisanju medija, cena nekretnine i pratećeg zemljišta procenjuje se na oko 4 miliona evra. (Pročitaj: Đokovići pronašli idealan dom za svoju porodicu – Skupocena vila na obali Marbelje! (foto)

Iako ni Novak ni Jelena nisu davali izjave po pitanju kupovine imanja, počela su nagađanja i špekulacije u vezi sa njegovom namenom. Neki smatraju da bi to mogla biti njihova oaza kada borave u Srbiji, dok drugi veruju da je to idealno mesto za otvaranje teniskog centra.

Prema navodima pojedinih košmija, Đokovići su i ranije, u nekoliko navrata, posetili pomenuto mesto koje ih je oduševilo netaknutom prirodom i neverovatnim pogledom. Posebno je i po organskoj proizvodnji na čemu je Elena insistirala. Čitav kraj je miran i nadaleko čuven po ruži vetrova koja čini da je vazduh izuzetno dobrog kvaliteta. Vila od 400 kvadrata okružena je sa šest hektara zemlje, što je i više nego dovoljno da se zadrži privatnost. Na velikom placu nalaze se voćnjaci, farma, kao i bazen. Na fotografijama koje se mogu videti na društvenim mrežama, sve odiše lepotom i harmoničnošću.

Enterijer je brižljivo uređen, a velika pažnja posvećena je svakom detalju. (Pročitaj: Brak Elene i Jugoslava Karića u ozbiljnoj krizi: Da li je ovaj muškarac razlog nesuglasica?)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eʅҽɳα Kαɾαɱαɳ (@elenakaraman.essenceofliving)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eʅҽɳα Kαɾαɱαɳ (@elenakaraman.essenceofliving)

I sama Elena svojevremeno je bila fascinirana neobičnom energijom karakterističnom za Kosmaj:

- Postoji neka magija koja treperi tom planinom, a koju osećam, kroz koju se ispoljavam i koja u meni satreptava. Sve mi je tamo poznato i pripadajuće. Ovo je naša baza u kojoj se okupljamo sa prijateljima, družimo jedni sa drugima i prirodom, dobijamo ideje koje podstiču našu kreativnost - izjavila je pre nekoliko godina za Story.

Karići su svoje parče raja kupili 2014, a povodom navodne kupoprodaje nisu se oglašavali.

Lana Dedić

Autor