Dobar auto i zgodan muškarac: Điđi Hadid zna kako da preboli raskid (foto/video)

Autor:

16.03.2018 21:00

Foto:

Foto:



Prošlo je svega nekoliko dana otkako je jedan od najsimpatičnijih poznatih parova raskinuo i, kako to uvek biva kad su zvezde u pitanju, mediji ovih dana detaljno analiziraju njihovu vezu pokušavajući da odgonetnu uzrok. Jedna od najtraženijih svetskih manekenki Điđi Hadid i trenutno najpopularniji pevač Zejn Malik su nakon nepune tri godine stavili su tačku na romansu, a reklo bi se da u pozadini ove odluke ne postoji nikakva "skandalozna  tajna". Ne spominju se prevare, naprotiv, deluje da su se zaista rastali u prijateljskom raspoloženju.

Najomiljeniji poznati par stavio tačku na ljubav: Raskinuli Điđi Hadid i Zejn Malik (foto)

Manekenka radi punom parom i nedavno je predstavila novu kolekciju Tomija Hilfigera inspirisanu trkama, a sada se ovom uspešnom timu pridružio još jedan član.

A post shared by Tommy Hilfiger (@tommyhilfiger) on Mar 7, 2018 at 11:14am PST


Luis Hamilton, vozač formule 1 i ozloglašeni zavodnik postao je ambasador brenda Tomi Hilfiger, a ova saradbnja je naracno "zapečaćena" na najbolji način - snimanjem reklama sa zanosnom Điđi.

A post shared by Tommy Hilfiger (@tommyhilfiger) on Mar 15, 2018 at 7:00am PDT

Điđi i Luis su se očigledno jako dobro zabavili na setu, a kod oboje je bilo prisutna i minimalna doza straha, što je sasvim logično kad se pomešaju brza vožnja i adrenalin...

A post shared by Tommy Hilfiger (@tommyhilfiger) on Mar 15, 2018 at 5:02am PDT

Maja Gašić

Autor