Dnevni horoskop: Kome Jarac radi o glavi, a ko ima budućnost s Rakom?

Autor:

06.04.2019 10:39

Foto:

Foto:



OVAN (21.3 - 20.4)

Moguća nervoza, nestrpljenje i potreba da se iskaže svoj stav po svaku cenu. Prilično ste nespokojni po pitanju saradnje sa Blizancima ili Devicom. Sa Vagom i Bikom, eventualno Lavom ili Strelcem, možete ostvariti dobru komunikaciju. Moguće odlaganje planiranog puta.

BIK (21.4 - 21.5)

Pravite planove kako da nekog nadmudrite. Imate osećaj nepravde i kao da se neko zaverio protiv vas a vi mu ništa ne možete. Neke žene, ma kog pola da ste, mogu odigrati ključnu ulogu u rešavanju vaših problema. Ako ste rođeni u poslednjoj dekadi znaka, Jarac može da vas nadmudri nekim nečasnim igrama ili će jedna Škorpija da vam obeća ono što neće ispuniti.

BLIZANCI (22.5 - 21.6) 

Trudite se da budete fer prema Vagi ili Biku ali to bi moglo da vas košta preskupo, ako je ulog veliki. Ne morate da dokazujete prijateljstvo tako što ćete svoje interese staviti na drugo mesto. Budite malo mudri i nemojte zapadati u malodušno stanje ako vas bilo ko bude provocirao ili neprijatno komentarisao.

RAK (22.6  – 22.7)

Osećate potrebu da izrazite svoje stavove i po cenu da se to loše odrazi na vaš rejting u društvu ili na radnom mestu. Moguće da neko od vas očekuje uslugu koju niste u stanju da mu pružite ili ćete obećati nešto što ćete morati da nerado ispunite. Ne pristajete na kompromise, ali ćete prijateljski odnos staviti na prvo mesto.

LAV (23.7 - 22.8) 

Imate osećanje zavisnosti od vaših šefova. Mnogo toga vam ne ide u prilog ili ćete imati utisak da ima onih koji ne žele da vam pomognu. Želite da se dogovorite sa Devicom oko nastavka saradnje, međutim, moraćete da budete mnogo popustljiviji ako želite da vam izađe u susret. Jedni vam govore jedno, drugi drugo, a vi ste kao na klackalici. Pretpostavljeni vas može dovesti u neprijatnu situaciju u kojoj se nećete lako snaći.

DEVICA (23.8 – 22.9)

Imate priliku da poporavite odnos sa nekim ko vam je veoma bitan bilo u prijateljskim ili kolegijalnim odnosima, ali ćete morati da pokažete razumevanje za tuđe slabosti i da se postavite kako treba. Nađite način da ubedite jednu Ribu ili Raka da vam pruže još jednu šansu kada je u pitanju zajednički posao.

VAGA (23.9 – 22.10) 

Ako ste rođeni početkom znaka možete biti pomalo zbunjeni nečijim promenljivim stavom ali ste i dalje voljni da toj osobi verujete. Ako ste rođeni međutim u drugoj i na početku treće dekade, neke stvari se mogu odraziti na vas negativno osim ako nemate jasno zacrtan cilj šta želite.

ŠKORPIJA (23.10 - 22.11) 

Dan savršeno odgovara onima koji žele da započnu nov posao, posebno u domenu umetnosti, kulture ili medicine. Ako se bavite naučno-istraživačkim radom, imaćete uspeha u saradnji sa strancima. Mladi saradnici postaju prilično neprilagodljivi. Sa Blizancima i Devicama možete imati komplikovan odnos.

STRELAC (23.11 - 21.12) 

Današnji dan vam donosi napet odnos sa saradnicima, naročito sa onima sa kojima ste bliski. Moguća rasprava u domu ili u privatnoj firmi. Ako radite sa svojeglavim saradnicima, budite popustljivi ma šta mislili o njihovom ponašanju. Razmišljate o jednom Ovnu.

JARAC (22.12 - 20.1) 

Dan je pogodan za dogovore sa osobama sa kojima imate posebno blizak odnos i u koje imate poverenja. Ipak, sve što kažete moglo bi biti povod za prepričavanje jer neko može u nesmotrenosti preneti dalje vaše reči. Imate mogućnost da se sretnete sa nekim ko će vam dati dobar poslovni predlog, ali bi trebalo da dobro razmislite pre nego što ga prihvatite.

VODOLIJA (21.1 - 19.2) 

Saradnici mogu biti danas izuzetno naporni i nedovoljno tolerantni. Pokušaće da vas nagovore da pristanete ne nešto što vama nije toliko bitno, ali ćete biti spremni da napravite neku vrstu kompromisa, moguće sa Ribama, Rakom, Bikom ili Lavom. Ako ste rođeni početkom znaka pozvaće vas Jarac da biste obavili razgovor u četiri oka.

RIBE (20.2- 20.3) 

Nekome je potrebno da se sa vama sretne i da se sa vama dogovori oko nečeg bitnog. Imate način da rešite jedan spor ili nesuglasicu na fin način, bez preteranog nerviranja ili zatezanja odnosa. Pružiće vam se prilika da vaše kreativne sposobnosti izrazite na najbolji mogoući način. Verujete u iskrenost jednog Jarca.

Maja Gašić

Autor