Diva se oporavila: Neda Arnerić uskoro na malim ekranima

Autor:

11.05.2019 14:00

Foto:

Foto:



Zvezda domaće kinematografije posle četrdeset dana bolničkog lečenja puštena je na kućni oporavak, a pošto se dobro oseća, uskoro se vraća pred kamere

Posle 40 dana bolničkog lečenja jedna od najvoljenijih domaćih glumica Neda Arnerić (65) puštena je na kućni oporavak. Neda je dobro, uz nju su, pored brata, bliski prijatelji, koji ekskluzivno za Gloriju kažu da se večitoj devojčici srpske kinematografije vratio osmeh na lice.

Glumica i dalje na VMA: Neda Arnerić stabilno

- Sve ide svojim tokom. Neda je mnogo bolje, kod kuće je već desetak dana i polako se vraća u rutinu. Sa bliskim prijateljicama, koje su njene koleginice, već je počela da priča o povratku na scenu, i ako sve bude po planu, uskoro ćemo je ponovo gledati na sceni - otkrila je nedavno za magazin Gloria jedna od prijateljica dramske umetnice čija je nedavna tragedija veoma pogodila celokupnu javnost, ne samo u Srbiji nego i u celom regionu.

Jer Nedu svi vole. Zbog uloga koje su obeležile neko lepše vreme, pozitivnog stava i u najtežim, kako privatnim, tako društvenim okolnostima, kao i širokog osmeha koji je od njene prve velike role, čuvene Višnje u klasiku ‘Višnja na Tašmajdanu’, bio njen zaštitni znak. Baš kao što je njena pojava oduvek bila prva asocijacija na onu nekadašnju, veliku Jugoslaviju.

Tužna sudbina Nede Arnerić: Ne znam da li bi mi bilo lakše da sam imala decu

Nedin vanvremenski seksepil i lakoća kojom je igrala različite ženske likove učinili su je jednom od najpopularnijih glumica u regionu. Zato i ne čudi što su se u bivšim jugoslovenskim republikama, jednako kao i u njenom Beogradu, svi veoma potresli posle saznanja da je u besvesnom stanju, u kasnim večernjim časovima 27. februara, kolima Hitne pomoći dovezena u VMA, na Odeljenje toksikologije. Pozlilo joj je zbog opasne kombinacije tableta za smirenje i lekova za hipertenziju i lekari su se danima borili za njen život. A kako je našem magazinu rečeno, Nedino stanje je bilo toliko složeno da su se medicinski radnici, uprkos maksimalnim naporima, najviše uzdali u snagu njenog organizma. Vreme je potvrdilo da je ona zaista veliki borac, pa će ova divna glumica uskoro opet zaigrati na sceni, a prema najnovijim saznanjima i pojaviti se pred kamerama.

Neda Arnerić i dalje u bolnici: Glumici predstoji velika borba za oporavak

Kako prenose domaći mediji, Neda je dobila ponudu da zaigra u drugoj sezoni hit serije "Državni službenik" Predraga Gage Antonijevića.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kutak_umetnosti (@kutak_umetnosti) дана 19. Мар 2019. у 12:28 PDT

- Najverovatnije će tumačiti ulogu guvernerke Narodne banke Srbije, to je moćna žena iz sveta politike i tesno sarađuje sa Službom. Ukoliko bude prihvatila ulogu, njena priča će biti pokušaji odolevanja pritisku stranih službi koje će od nje zahtevati da otkriva informacije - otkrio je "Informeru" izvor blizak produkciji.

Neda Arnerić ostaje na lečenju: Glumica nije životno ugrožena, lekari ipak zabrinuti

- Ako je ponuda pristojna i zanimljiva, sigurno ću prihvatiti - izjavila je kratko Neda za "Informer".

Maja Gašić

Autor