Dirljivi omaž prvoj ljubavi: Najiskrenije emocije Nataše Bekvalac u 10 slika (foto)

Autor:

06.04.2019 18:18

Foto:

Foto:



Za koji dan navršiće se godinu dana od otkako je pevačica Nataša Bekvalac u svom domu u Dedinju prošla kroz pakao. Nakon žestoke svađe sa tadašnjim suprugom Lukom Lazukićem, došlo je do fizičkog obračuna u kom je pevačica zadobila lakše telesne povrede.

Novi obrt u slučaju Bekvalac-Lazukić: “Pala” još jedna tužba

Nakon meseci izolacije, uz podršku najbližih, roditelja, sestara i ćerki Hane i Katje, Nataša se vratila na javnu scenu. Kako je često isticala, ljubav prema njenim mezimicama dala joj je snagu da nastavi dalje.

Dragoceni trenuci Nataše Bekvalac sa ćerkama: Kako Hana brine o mlađoj sestri (foto)

Hana, 12-godišnja ćerka koju je dobila u braku sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, velika joj je pomoć u u odgajanju jednogodišnje Katje.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 27. Окт 2018. у 9:10 PDT

Sećanje na najradosnije trenutke sa svojom "prvom ljubavlju"; kako često svoje prvenče zove, podelila je na društvenim mrežama.

#gallery-35 { margin: auto; } #gallery-35 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-35 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-35 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

 

Maja Gašić

Autor