Deset godina nakon što je izgubila veliku ljubav: Udala se Mišel Vilijams (foto)

Autor:

28.07.2018 09:30

Foto:

Foto:



Glumica Mišel Vilijams udala se za kompozitora i producenta Fila Elveruma (40) i to u potpunoj tajnosti. Mala ceremonija odvila se početkom jula i sve do sada niko nije znao da su bračni par. Ipak, Vilijams je sve otkrila u intervjuu za Veniti Fer.

Mišel Vilijams se verila: Nakon smrti bivšeg verenika pronašla ljubav

Nikada u životu nisam govorila o svojim vezama, ali Fil nije bilo ko. I to nešto znači. Način na koji me on voli je način na koji želim da živim svoj život. Odgajam svoju ćerku Matildu tako da uvek bude ono što ona želi da bude, a sada i mene napokon voli neko ko želi da se osećam slobodno da budem ono što jesam – izjavila je Mišel Vilijams u prvom komentaru vezanom za njenu novu ljubav.

Објава коју дели BUNTE (@bunte_magazin) дана 26. Јул 2018. у 10:57 PDT

Venčanjem su Mišel i Fil postali četvoročlana porodica: ona ima 12 godišnju ćerku Matildu koju je dobila s preminulim glumcem Hitom Ledžerom, dok Fil ima trogodišnju ćerku iz braka s karikaturistkinjom Ženev Kastre, koja je preminula od raka. Srećna porodica sada živi zajedno, ali uspomena na njihove prethodne partnere ostaje s njima.

Mišel Vilijams o životu posle smrti Hita Ledžera: Nisam očekivala da ću sama podizati dete

Hit će uvek biti s nama. Nikada nisam odustala od ljubavi nakon što je on umro. Uvek sam govorila Matildi da me je njen otac voleo pre nego je što je iko mislio da sam talentovana, lepa ili da imam lepu odeću – izjavila je glumica koja nakon Ledžerove smrti nije često govorila o njihovoj ljubavi. Tek kad je 2014. prodala kuću u Boerum Hilu, koju je delila s Ledžerom, priznala je da je neutešna.

Samo sam mislila o tome kako on sada više neće moći da nas pronađe. To je bio naš dom, a sad ga više nema – rekla je Mišel, u retkom trenutku otvaranju duše. Jednako je “zakopčana” i kad su posredi drugi muškarci u njenom životu: nedugo nakon Leddžerove smrti viđala se sa rediteljem Spajkom Džounzom, ali veza nije potrajala.

Nije bilo vreme za to. Mislila sam da me jedino nova ljubav može spasiti od tuge. Ali pogrešno. Samo mi je bilo još gore – priznala je tada Mišel u Vogu, navodi gloria.hr.

Veza s glumcem Džejsonom Sigelom pukla je zbog udaljenosti: premda su zajedno živeli u Njujorku, on je zbog posla morao da bude u Kaliforniji i stvari su postale prekomplikovane. A nešto se zakomplikovalo i s njujorškim finansijerom Endruom Joumansom, s kojim je dočekala 2018. te se početkom godine šuškalo i da su se verili. Tajanstvena Mišel tako je sve iznenadila kada se pola godine kasnije udala za Fila, a priznala je kako je odlučila da ispriča svoju priču jer misli da bi nekome time mogla da pomogne.

Šta ako neko ko je imao slično putovanje, ko se borio koliko i ja i ko je tražio koliko i ja u ovome pronađe nešto što mu može pomoći. Naučila sam da ne treba prihvatiti. Ne treba se pomiriti s nečim što je poput zatvora, što je teško ili bolno. Ako ne osećate ljubav, onda to nije ljubav – poručila je u intervjuu, prvom u kojem je toliko opširno govorila o svojoj vezi i osećajima.