Deli kadar sa holivudskom zvezdom: Katarina Radivojević snima visokobudžetni akcioni triler

Autor:

09.09.2017 14:29

Foto:

Foto:



Glumica Katarina Radivojević deo je visokobudžetnog projekta “Black money games” u režiji Adama  Rajta, u kojem glavnu ulogu ima Tom Henks. Srpska glumica, koja je i deo produkcijske ekipe, imaće jednu od glavnih uloga.

-Glavni producent je DŽoj Tufaro iz Gold Star Filma, u čija su tri poslednja filma igrale zvezde poput Hale Beri, Arnolda Švarcenegera, Kristofera Volkena. Hrvatska će se naći u filmu ne samo kao lokacija, nego i kroz značajne događaje u filmu, objasnila je glumica za Jutarnji.hr.

Zvezda poznatih filmova poput "Zon Zamfirove" i "Čarlstona za Ognjenku" karijeru je nastavila u Americi, mada se zbog snimanja hit serije "Ubice našeg oca”, povremeno vraćala kući.

Katarina Radivojević: Zbog ljubavi sam otišla u Ameriku

U proleće sledeće godine na hrvatskom ostrvu Hvar, počinje snimanje.

Slavni glumac ulepšao venčanje nepoznatom paru

-Hvar pruža mogućnost da se snime kadrovi puni akcije na vodi, a da u pozadini imate divne kadrove grada koji izgleda veličanstveno i danju i noću. Plan je da pored Amerike i Hvara, snimamo na nekoliko relevantnih lokacija poput Praga, Pariza, Kipra... Kolege su mi stvarno velika glumačka imena, ali za sada smem da otkrijem Toma Henksa i Majkla Franzesea. Ekipi će se pridružiti još dvoje glumaca, ali su pregovori u toku, pa osim da su u pitanju velike zvezde, više od toga za sada ne smem da kažem. Uzbuđena sam što ću igrati s takvim profesionalcima i u okruženju u kome ću moći da dam svoj maksimum, kaže Katarina.