Dejvid Bouvi i Iman: Ljubav koja je zadivila svet

Autor:

08.06.2017 10:07

Foto:

Foto:



Iako je prošlo više od godinu dana od smrti legendarnog muzičara Dejvida Bouvija, manekenka Iman i dalje pati za svojim suprugom.

Iman Abdulmajid, bivša manekenka koja je osvajala pistu sedamdesetih godina prošlog veka, još uve ne može da prežali gubitak svog muža.

Samim tim, ona nikada ne zaboravlja njihove važne datume, a tada obično postavlja poruke i fotografije u kojima mu upućuje najnežnije reči.

Tako je sada, na datum njihove 25. godišnjice braka, napisala dirljivu poruku koja je dotakla i najtvrđa srca.

June 6th #BowieForever

A post shared by IMAN (@the_real_iman) on Jun 6, 2017 at 5:03am PDT

- Hodala bih zauvek, samo da opet budem u tvojim rukama - napisala je Iman uz fotografiju na kojoj je Dejvid ljubi u čelo.

Niko nije mogao da odoli slici mladog i zaljubljenog para, pa nas ne čudi što je hiljade ljudi lajkovalo njenu objavu.

#Repost @the_real_iman with @repostapp ・・・ Past Met Gala #BowieForever

A post shared by David Bowie (@davidbowie) on May 3, 2017 at 6:48am PDT

Mnogi su joj uputili reči hrabrosti i podrške, ali ih i nazvali najsavršenijim parom koji je ikada postojao.

37. Brit nagrade u znaku Dejvida Bouvija (video)

Dejvid i Iman prvi put su se zvanično upoznali na jednoj zabavi u Los Anđelesu u oktobru 1990. preko zajedničkog prijatelja, Tedija Antolina, koji im je oboma bio frizer. Zanimljivo je da su se prethodno susretali u prolazu, kao i da je manekenka nekoliko puta prisustvovala koncertima svog budućeg supruga, ali je uvek odbijala pozive za druženje u bekstejdžu. Bouvi je kasnije ispričao da je to za njega bila ljubav na prvi pogled.

- Te noći kad smo se upoznali, već sam razmišljao kako ćemo nazvati našu decu - rekao je on.

Sa druge strane, Iman je oklevala da se prepusti romansi sa Bouvijem.

My forever Valentine #BowieForever #ValentinesDay

A post shared by IMAN (@the_real_iman) on Feb 14, 2017 at 4:42am PST

- Nisam želela da se upustim u vezu sa rok zvezdom. To za mene nije bilo normalno, ali Dejvid me je naterao da promenim mišljenje. Očarao me je - ispričala je kasnije somalijska lepotica i dodala:

- Nisam bila spremna za vezu. Definitivno nisam želela da budem u vezi sa nekim poput njega. Ali, uvek sam govorila, zaljubila sam se u Dejvida Džonsa (Bouvijevo pravo ime). Bouvi je samo scenska ličnost. On je pevač, zabavljač, a Dejvid Džouns je čovek kojeg sam upoznala.

Iman je ispričala i da je znala je on osoba sa kojom želi da provede ostatak života dve nedelje nakon prvog susreta, kada ju je sačekao na aerodromu u Los Anđelesu, gde je doletela iz Pariza.

Deo bogate Bouvijeve umetničke kolekcije prodat za 30 miliona dolara

- Vrata su se otvorila. Videla sam sve te ljude kako nekoga slikaju. A on je stajau tamo, sa cvećem u ruci. Bez telohranitelja. Tada sam znala. Nije ga bilo briga što će ga drugi videti.

Dejvid je Iman zaprosio na romantičnom krstarenju Senom. Angažovao je kuvara koji je pripremio bogatu večeru, kao i pijanistu koji je pratio pevača dok je on pevao manekenku. Venčali su se 1992. u Švajcarskoj, a 15. avgusta 2000. dobili su ćerku Aleksandriju Zahru Džouns.

Komentari. (0)

Loading