Dejan Pantelić napušta RTS, a evo na koju televiziju prelazi

Autor:

27.02.2017 15:49

Foto:

Foto:



Poznati radijski i TV voditelj Dejan Pantelić, jedno od zaštitnih lica Javnog servisa Srbije, najavio je veliki transfer.

Naime, harizmatični Pantelić će uskoro preći na jednu drugu televiziju, a o kojoj medijskoj kući se radi, Deki je otkrio svojim prijateljima i pratiocima na Instagramu.

- Kažu da je preporučljivo promeniti radno okruženje na svakih deset godina. Ja verujem da je tako... Na obostrano zadovoljstvo, od danas sam novo lice TV Prve. Zahvaljujem se kolegama sa RTS-a koji su od mene napravili još većeg profesionalca. Gledamo se uskoro na Prvoj - napisao je Deki.

Idemo ? #radios2

A post shared by Dejan Pantelić (@deki.pantelic) on Jul 25, 2016 at 8:09am PDT

Ovo je treći veliki transfer poznatog voditelja koji je karijeru započeo na "ružičastoj televiziji". Potom prelazi na BK, a 2006. na Radio-televiziju Srbije, gde je vodio kviz "Lavirint".

Deki Pantelić otvoreno o borbi sa rakom i bolesti svoje dece

Omiljeno TV lice, Deki Pantelić, nedavno je gostovao u emisiji “Tako stoje stvari” na RTS, u kojoj je otvoreno pričao o svojoj borbi sa kancerom, kao i iskušenjima sa kojima su se on i njegova supruga Miona susreli kada je njihovoj deci dijagnostikovan dijabetes.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading