Dea Đurđević hrabra i odlučna: Još jedna operacija i korak do ozdravljenja

Autor:

06.06.2019 11:40

Foto:

Foto:



Voditeljka Dea Đurđević uspešno vodi borbu za zdravlje koju je počela još sedmog februara, kada ju je udario autobus i otkinuo joj ruku.

Dea Đurđević o svom oporavku: Dobar sam đak, stalno vežbam i treniram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on Jan 20, 2019 at 6:09am PST

Nakon par operacija voditeljku Pink televizije sačekala je još jedna!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on Apr 8, 2019 at 2:53pm PDT

Dea Đurđević: Sigurna i srećna u zagrljaju verenika (foto)

-Veliki hirurški tim koji čine nekoliko mikrohirurga, neurohirurga i ortopeda izvršili su veoma složenu operaciju. Oni su nerve iz Deinih nogu morali da presade u povređenu ruku kako bi u potpunosti uspeli da vrate pokretljivost ruke -rekao je izvor upućen u zdravstveno stanje voditeljke i objašnjava da su ishodi ovakvih postupaka često neizvesni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on Apr 22, 2019 at 10:27am PDT

“Žena borac” Marina Tucaković se nikad ne predaje: Prepustiš se doktorima i sudbini i, naravno, ne razmišljaš o smrti

-Niko unapred nije mogao da zna da li će se nervi primiti u potpunosti, odnosno da li će profunkcionisati u ruci kao što su radili u donjim ekstremitetima. Međutim, prema procenama lekara, ne bi trebalo da bude problema. Oni veruju da će sve proći bez većih komplikacija. Deu sada čeka dug oporavak u kojem je potrebno da bude potpuno posvećena tome kako se kreće. Ponovo mora da uči da hoda i pomera ruku, jer je usled operacija gde su nervi presađeni to neizbežan sled okolnosti. Kako je u više navrata pokazala da je hrabra i uporna, svi su sigurni da će imati snage i za ovo. Njena želja i volja za kvalitetnijim životom je vodi kroz sve bitke koje je vodila do sada i njen optimizam je jako bitan za doktore koji vode ovaj slučaj - rekao je izvor za Kurir.

-Čitav tok lečenja protiče onako kako tim hirurga misli da treba da se odvija. Moje zdravstveno stanje je dobro. Sledi period rehabilitacije i oporavka - rekla je Dea.